0
Evropske lige

MAURISIO SARI: Navikli smo da pobeđujemo lako… Rešićemo to!

Objavljeno: 09.02.20 u 11:39

Potpuno neočekivano, Juventus je sinoć u Veroni doživeo treći poraz u Seriji A (1:2).

Nije čest slučaj da Juventus vodi do poslednjih 15 minuta, a onda izgubi, i to golom iz penala. Ipak, i to se desilo osmostrukom uzastopnom šampionu Italije u subotu uveče u ‘gradu ljubavi’.

Zbog toga Maurisio Sari trpi pritiske, jer drugi poraz u poslednja tri kola nije nešto na šta su navijači ‘stare dame’ navikli. Pogotovo jer sada Inter ima priliku da se ponovo izjednači na liderskoj poziciji na tabeli.

– Tim se navikao na lake pobede u poslednjih nekoliko godina i moramo da utuvimo u našu glavu da ne možemo da dopustimo da ovako gubimo bodove. Naučićemo lekciju, pričamo o tome već neko vreme… Treniramo dobro, ali na meču ne pokazujemo svoj puni potencijal. Rešićemo to! – najavio je Sari.

– Dobro smo igrali, poveli, pogodili dvaput okvir gola, ali ne smemo ovako da grešimo. Prvi gol je nedopustiv i Juventus sebi to ne sme da dozvoli – dodao je iskusni stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter