2
Domaći fudbal

GRADONAČELNIK NS: Ljudi, hoćemo li da gradimo novi ‘Karađorđe’? LALATOVIĆ: Vojvodina mora da doživi renesansu!

Objavljeno: 09.02.20 u 16:20

FK Vojvodina jutros je organizovao koktel povodom početka prolećnog dela sezone na kom su govorili gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, prvi čovek Vojvodine Vojislav Gajić i trener Nenad Lalatović.

Prvi čovek ‘srpske Atine’ pitao je čelnike ‘stare dame’ hoće li ili ne graditi novi stadion, moderniji od postojećeg ‘Karađorđa’.

– Ja vas molim samo da se dogovorimo hoćemo li da gradimo novi ‘Karađorđe’ ili nećeno. Da ne bude Novi Sad crna tačka, važno je da izgradimo novi i moderan stadion koji će imati muzej, fan shop i da uz to može da ugosti reprezentacije i najbolje ekipe sveta. Nemojte da bude da smo uspavani, takvu šansu ne smemo da propustimo. Nemojte da kaznimo buduće generacije što se nismo dogovorili. Čija je loža, stadion, krov… Vodite računa da ne prokockate sve što smo uradili u prvih šest meseci i da se svađamo ko je zaslužniji i krivlji. Hajde da se borimo da imamo najlepši stadion u Srbiji – rekao je Miloš Vučević.

Zanimljivo izlaganje imao je trener Novosađana Nenad Lalatović.

– Vojvodina mora da doživi renesansu i igra Evropu! Imamo sjajan stručan štab, ekipu, a najvažnije jeste da kad je kuća složna – svi idemo napred. Vučević razume tematiku i učestvuje, navijači zdušno podržavaju, veterani su tu sa nama i pomognu iz svog ugla, a još kad imate i Srbijagas iza sebe – onda apsolutno nemamo dilemu da Voša može da ostvari već značajan rezultat ove sezone – rekao je Lalatović i dodao:

– Obećao sam Evropu. Glavu gore svi i da nas je što više na ‘Karađorđu’. Voleo bih da osvojimo Kup i da se uključimo u Ligu Evrope. Živela Vojvodina!

Vojvodina u prvom prolećnom kolu u subotu dočekuje gradskog rivala Proleter, a sedam dana kasnije ide u goste lideru prvenstva Crvenoj zvezdi.

NAJBOLJE SPORTSKE VESTI PRATITE NA NAJPOPULARNIJOJ SPORTSKOJ INSTAGRAM STRANICI – HOTSPORT

0
0

2 Komentara

  1. Ma sve pred izbore. Hleba i igara. Mada ne razumem zasto uopste i laze za stadion kada ce na izborima da pobede jer su glasaci vec potkupljeni,ucenjeni itd. Smesno a ujedno i zalosno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter