1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FOTO-UBOD: Stanković je na kratko napustio Zvezdu i Beograd da bi bodrio sina Filipa i Inter (FOTO)

Objavljeno: 09.02.20 u 23:50

Crvena zvezda je na kratko sedam dana pred start prvenstva ostala bez trenera, jer se Dejan Stanković otisnuo u Italiju.

Spektakularan derbi gledali smo u duelu Intera i Milana koji je pripao ‘neroazurima’ – 4:2. Svedok sjajne utakmice na ‘Đuzepe Meaci’ bio je nekada legendarni fudbaler Intera i sada trener Crvene zvezde – Dejan Stanković. On je meč gledao u društvu legendarnog Marka Materacija.

Dejan Stanković je u Italiju otišao kako bi bodrio sina Filipa koji je sedeo na klupi za rezervne igrače Intera, ali i da bodri ‘neroazure’. Sad mora hitno nazad u Beograd, jer njegovu Crvenu zvezdu u subotu od 14.30 čeka derbi prvog prolećnog kola Superlige Srbije protiv Čukaričkog na Banovom Brdu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dejan Stanković i Marko Materaci na derbiju u Milanu večeras! Šta mislite ko dobija? Inter je domaćin Milanu. #Inter #Milan #CurvaNord #Amala #PazzaInter

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter