4
Domaći fudbal

RASTU TENZIJE – RAZLOG JE SUDIJA: Crveni Karton Nathu i Miloševiću!

Objavljeno: 08.02.20 u 12:58

Nesvakidašnje scene za prijateljske duele viđene su na duelu u Dohi, a Partizanov tim ostao je bez dva važna faktora pred nastavak meča.

Sudija Kaled Nabet je tokom prvog poluvremena imao jako čudan kriterijum meča, a u više navrata to je unelo nervozu u redove domaćih igrača, da bi potom u samoj završnici situacija kulminirala i umalo prerasla u fizički obračun.

Kaled je prvo isključio trenera Partizana Savu Miloševića zbog prigovora nakon faula nad Sadikom koji nije sviran, a potom je pokazao i drugi žuti karton Bibrasu Nathu koji se preselio na klupu…

0
0

4 Komentara

  1. Anonimni,bolesni čoveče,leči se. Eto čitav svet u zaveri protiv partizana,valjda što ih to asocira na UDBU I njihovog generalaTuđmana.O vašoj mržnji ne trebate govoriti vi,to znamo svi mi koji nismo bolesni i mi nikog ne mrzimo. Mi samo volimo svoju Zvezdu.Najviše nas ima i svuda u svetu se pita VEĆINA-ZVEZDA,a ne MANJINA-PARTIZANI.

    0
    0
    Odgovori
  2. pa nista cudno.. fudbalska. evropa i svet gledaju kako se sudi u Srbiju. kad znamo da turcin, mozda je potomak nekog poturice ili janicara-delije … kako ce drugcije da sudi … ?! po vec poznatom receptu, terzica, covica, … uz punu saglasnost srpskih sportskih saveza-organizacija … ma gde god cujes, vidis ime partizana udri po njima. partizan nema ama bas nikakve veze sa delujama i slicnim njima … potvrda tome je: eno u srpskom (zvezdinom ) telegrafu silno navijanje nekog od delija u dohi za spartak. i ono na kraju vrlo bitno: oni kazu da ih grobari mrze … zasluga ce biti: mrznja ce prestati kad ih bilo srpski, evropski savezi – sudovi ugase … za sva ova (NE)dela … koja u ovih 8 godina odradise i koja ce jos malo priliku da rade.

    0
    0
    Odgovori
  3. Čemu nervoza,pa vi se hvalite da su vam fudbaleri na ceni,da je igra fenomenalna,a nikoga niste pobedili na pripremama ?Naravno uvek su krive sudije ! A Zvezdu niko na pripremama nije pobedio,verovatno su opet sve namestili–to je vaša demagoška teza.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter