0
Domaći fudbal

VELEOBRT: Partizan pojačao odbrambeni bedem, Vitas potpisao!

Objavljeno: 07.02.20 u 17:15

Gotovo u svakom prelaznom roku spekulisalo se da bi talentovani Uroš Vitas mogao da potpiše za Partizan, to se danas zvanično i dogodilo.

Iskusni defanzivac rodom iz Niša u ovom prelaznom roku bio je plan ‘B’ nakon što su propali pregovori sa Slobodanom Rajkovićem. Ubrzo se u javnosti pojavila informacija da je i Vitas ‘otpao’ sa spiska mogućih rešenja na poziciji štopera, ali je na kraju pronađen zajednički jezik.

OBORILI SMO REKORD’: Milošević otklonio dilemu oko Vitasa, a evo kako je reagovao na Zvezdinu ponudu za Rajkovića! (VIDEO)

Defanzivac je u Partizan došao kao slobodan igrač, pošto je nedavno raskinuo ugovor sa Irtišom.

Štoper rođen 6. jula 1992. godine karijeru je počeo u omladinskoj školi Partizana, odakle se preselio u Rad, gde je posle godinu dana među omladincima debitovao za prvi tim Građevinara.

Usledio je transfer u Gent, gde je odlično odigrao dve sezone, ali su posle toga usledili problemi sa povredama. Sledi selidba u Mehelen, odakle je otišao u Irtiš.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: FK Partizan 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter