0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

‘DAJTE DA IGRAMO FUDBAL!’: Rusi pokušali da isprovociraju, Milošević se nije dao!

Objavljeno: 07.02.20 u 14:18

Trener Partizana nije ‘poklekao’ pred nefudbalskim pitanjima ruskih medija.

Partizan će u poslednjoj proveri na zimskim pripremama u Dohi igrati meč protiv Spartaka iz Moskve, a dobro je poznato da je to ‘bratski’ klub sa Crvenom zvezdom.

To je, između ostalog, bilo pitanje za Sava Miloševića u intervjuu za ruski ‘Izvestja’, ali stručnjak na klupi crno-belih nije želeo da ulazi u tu tematiku.

– Naravno da svi znamo za određenu pozadinu sukoba između našeg kluba i Spartaka, ali o tome ne bi trebalo da se govori u okviru aktuelnog turnira. Apsolutno poštujem sve učesnike. Najvažnije je da uživamo u utakmici i iskoristimo je u smislu što bolje pripreme za nastavak sezone. Verujem da je to cilj svih akter turnira –  poručio je Milošević u izjavi za ‘Izvestja’.

Budući da će to biti ‘generalna proba’ za Partizan, za očekivati je da na teren u subotu od 12 časova po srpskom vremenu istrči najjači sastav.

To bi značilo da će u startnoj postavi biti: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho – Tošić, Suma, Asano – Sadik.

Najverovatnije tim koji će otvoriti prolećnu polusezonu u Superligi Srbije protiv Radnika iz Surdulice 16. februara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter