2
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

VRLO BRZO SE SKRASIO: Milojević na korak od preuzimanja novog kluba! (FOTO)

Objavljeno: 06.02.20 u 23:14

Donedavni trener Crvene zvezde blizu je novog angažmana.

Jedan od najvećih klubova Saudijske Arabije, Al Nasr, stupio je u pregovore sa Vladanom Milojevićem i, prema pisanju ‘Saudi Skaj Sporta’ blizu su dogovora.

Pomenuti izvor ističe da bi rasplet sa devetostrukim prvakom Saudijske Arabije trebalo uskoro da bude poznat, a ne otkrivaju se detalji niti plata koju bi srpski stručnjak imao.

Milojević je bio trener Zvezde do decembra, kada se sam povukao i kormilo prepustio Dejanu Stankoviću. Do tada je osvojio dve titule i dva puta uveo crveno-bele u Ligu šampiona.

Na klupi Al Nasra bi nasledio Portugalca Ruja Vitoriju, koji je upisao tri remija u poslednja četiri kola i trenutno je u minusu u odnosu na prvoplasirani Al Hilal.

0
0

2 Komentara

  1. Bilo bi dobro da Milojević povuče za sobom i čuveni tandem rukovodilaca Terzić/Mrkela, koji može unaprediti organizaciju kluba Al Nasera. Kada bi Terzić i Mrkela preuzeli sportsku administraciju kluba, Al Naser bi procvetao jer bi odmah osvanuo u debelom plusu. Ovi iluzionisti iz Alan Forda su u Zvezdi učinili nemoguće, jer su od kluba koji je bio dole na dnu, u debelom minusu, od oko 50-tak miliona Evrića, na volšeban način ispeglali dugove i sada je Zvezda na pozitivnoj nuli, Dobro, oni bi poput Sir Oliovera, junaka iz Alan Forda obavili i koji transferčić čisto za sebe, da ne rade samo za golu platu, (dok ih ne uhvate)!

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvo, nije tačno da je Milojević sam podneo ostavku! On je smenjen na elegantan sofisticirani način, obrazložen u rukavicama. Medijske spinove je odradio Zvezdin spin tim i njeni spin doktori! Mi znamo samo deo istine! Milojević je smenjen zbog loših rezultata u grupnoj fazi LŠ, kao i zbog loše igre Zvezde u SLS, gde je rasterao gledaoce sa Marakane! Mogu da zamislim kako će Milojević da unapredi igru Al Nasra sa svojom filozofijom fudbala uz čuveni “zglobnjak” i taktiku 4+6+0! Posle 3-4 kola i njega će smeniti baš kao i Ruja Vitoriju! Smehotresna liga Saudi Arabije je baš po meri za Milojevića! Još kada bi sa sobom odveo čuvene Zvezdine “kapitalce” koje je sam dovodio sa Terzićem i Mrkelom!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter