2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SVE JE MOGUĆE: Oglasio se i Ben, napadač otkrio šta treba da se dogodi da bi ostao u Zvezdi

Objavljeno: 05.02.20 u 20:16

Moramo da rešimo neke stvari, a mislim da će da bude u redu. Nemam druge ponude – rekao je krilni napadač.

(Od specijalnog izveštača iz Beleka – Mirko Marković)

Ostaje samo završni korak da El Fardu Ben potpiše novi ugovor sa Crvenom zvezdom, što realno može da se očekuje do starta drugog dela sezone. Jedan od najboljih stranaca u istoriji kluba očekuje da će rešiti sitne detalje i završiti posao na obostrano zadovoljstvo armije navijača čiji je Ben veliki ljubimac.

– Pričamo oko nekih detalja, videćemo šta će biti narednih dana. Moramo da rešimo neke stvari i ja mislim da će biti u redu. Nemam nijednu drugu ponudu, a i da je imam rekao bih treneru koji je veoma korektan prema meni, mi o svemu pričamo – istakao je Ben.

Da li želiš da ostaneš u Zvezdi?

Naravno, srećan sam ovde kao i momja porodica. Svaka utakmica je različita, izgledamo sve bolje i najvažnije je da budemo spremni za prvenstvo.

Slovaci su glatko pali?

– Bili smo koncentrisani danas na pobedu i presrećan sam zbog ekipe i trenera. Radimo naporno, a polako sve dolazi na svoje.

Sportski direktor Mitar Mrkela rekao je da želi da završiš karijeru u Beogradu?

– Sve je moguće i nadam se da hoću. Potrebno je da rešimo neke detalje oko mog ugovora.

Derbi je na programu posle samo tri utakmice?

– Mnogo je bitan jer smo izgubili prvi u sezoni. Nadam se da ćemo da odigramo dobro i pobedimo – poručio je na kraju Ben.

0
0

2 Komentara

  1. Zvezda je ispala iz Evrope a u SLS ima 11 bodova prednosti! Zar sada nije prava prilika da se Zvezda oslobodi baš svih stranaca, od prvog do zadnjeg, jer se nisu dokazali u Evropi! U našim mladim igračima imamo mnogo boljih fudbalera od ovih trećerazrednih stranaca! Ovi sadašnji stranci su dovedeni da “prave razliku” na terenu! Svi smo videli kakvu su “pravili razliku” u Evropi, pa ako za Evropu nemaju kvalitet, šta će nam za SLS?! Dajmo šansu mladim snagama!

    0
    0
    Odgovori
  2. Naravno da nemaš druge ponude, jer da imaš ti bi odavno otišao baš kao što si i bio otišao u Arabiju odakle su te vratili kao kofer! Ali, i za tebe i za Boaćija, Srbija je pravi Eldorado. Pošto vas niko neće, tu je Zvezda vasa sigurna kuća! Ko će tebe onako sporog u četrdesetim godinama, bez znanja da rešiši situaciju “1 na1”, da uzme?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter