0
Domaći fudbal

FLEŠ IZ ANTALIJE: Grafičar pobedom započeo pripreme

Objavljeno: 05.02.20 u 18:53

U prvoj od četiri provere koliko će fudbaleri Grafičara imati dok su na pripremama u Antaliji, izabranici Milije Žižića ostvarili su pobedu i savladali ukrajinskog prvoligaša, ekipu Lviva (2:0).

Već na samom startu meča, fudbaleri Grafičara nametnuli su svoju igru i kontrolisano stvarali prilike pred golom Lviva. Prvi pogodak delo je Uroša Milovanovića, napadača rođenog 2000. godine koji je jesenji deo sezone proveo u omladincima Crvene zvezde. Centrirao je Nikolić iz ugla u 30. minutu, a Milovanović je bio koncentrisan i poslao loptu u mrežu. Imao je priliku i Cvetković da udvostruči prednost, ali je krilnom napadaču nedostajalo malo sreće da postigne pogodak.

Ipak, trenutak utakmica je majstorija Pobulića iz 65. minuta kada je direktno iz kornera pogodio mrežu Ukrajinaca i izmamio gromoglasne aplauzne svih prisutnih na tribinama. Istakao se i Čupić koji je u 78. minutu odbranio jedanaesterac i još jednom pokazao da je jedan od najtalentovanijih mladih golmana u državi. Mogli su Milovanović i Pobulić još jednom da se upišu u strelce, međutim, susret je završen rezultatom 2:0.

Promena u odnosu na jesenji deo sezone je taj da je tim sa kapitenskom trakom na ruci predvodio Strahinja Eraković, koji je u toj ulozi zamenio novog prvotimca Crvene zvezde- Željka Gavrića.

Grafičar – Lviv 2:0 (1:0)

Strelci: Milovanović u 30. i Pobulić u 65. minutu.

Grafičar: Čupić, Mladenović, Nikolić, Odada (Mrkela), Eraković, Stojić, Stanojev (Pantović), Fićović, Milovanović, Pobulić (Marong), Cvetković (Džugurdić).

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter