0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

STOJKOVIĆ: Katar? Mnogo je bolje nego nekoliko utakmica sa Krakovijom, oni žele da ti slome nogu i da te ubiju!

Objavljeno: 04.02.20 u 13:07

Vrlo direktne reči kapitena Partizana u izjavi za ruske medije.

Rusi su organizovali sjajan turnir u Kataru pod nazivom ‘Parimeč Premijer kup’, na koji su, pored Lokomotive, Rostova i Spartaka, pozvali i beogradski Partizan.

Vladimir Stojković bio im je zanimljiv sagovornik, a ni sam nije skrivao zadovoljstvo što je deo turnira.

– Nikada nisam igrao u ruskoj ligi, ali ovo je dobar trenutak da provedem dve-tri utakmice sa ruskim klubovima. Ovde igramo sa dobrim timovima koji razumeju da se pripremaju za sezonu, a ne za finale Lige šampiona – izjavio je Stojković, a potom dodao:

– Za mene je ovo bolje od nekoliko mečeva sa Krakovijom, koja želi samo jedno – slomiti nogu. Za neke timove su predsezonske utakmice rvanje i povrede. U doslovnom smislu, oni zaista izlaze da te ubiju – rekao je Stojković za ‘Sports.ru‘.

Inače, Partizan je i ove godine igrao protiv poljske Krakovije, na pripremama u Beleku. Rezultat je bio 1:1, a povredu u tom susretu zaradio je Aleksandar Lutovac, mada je u pitanju zadnja loža koja nije proizašla iz duela, već može da se ‘zaradi’ i prilikom brze promene pravca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter