0
Evropske lige

RUMENIGE: Gvardiola je imao ludu ideju da prekomanduje Nojera, jedva sam ga odgovorio!

Objavljeno: 04.02.20 u 21:50

Direktor fudbalskog kluba Bajern Karl Hajnc Rumenige otkrio je jedan zanimljiv detalj iz vremena kada je na klupi sedeo Pep Gvardiola.

On je danas podelio informaciju koju je preneo Goal.com da je tadašnji trener Bavaraca razmišljao da prekomanduje Nojera na sredinu terena.

– Manuel je uveo revoluciju na poziciju golmana i izumeo tu umetnost da i kao golman bude fudbaler. Još se sećam kada je Gvardiola, posle osvajanja šampionata, došao na ideju da ga postavi na sredinu terena – rekao je Rumenige.

Dvojac je u redovima ‘bavaraca’ sarađivao od 2013. do 2016. godine, u tom periodu španac je osvojio tri titule šampiona Nemačke. Direktor kluba Rumenige ne sumnja da bi se golman odlično snašao i u veznom redu...

– Bilo je teško odvratiti Gvardiolu od te ideje, ali ne sumnjam da bi se Nojer dobro snašao i u toj ulozi – kazao je Rumenige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter