1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OGLASIO SE PO PRVI PUT O TOME: Znate li kako je Milojević kažnjavao igrače Crvene zvezde? (VIDEO)

Objavljeno: 04.02.20 u 20:36

Najveći je trener Crvene zvezde u 21. veku, uradio je istorijske stvari na Marakani i zauvek će biti upamćen u srcima navijača.

Nema sumnje da je Vladan Milojević jedan od najuspešnijih trenera u Crvenoj zvezdi, na društvenim mrežama osvanuo je zanimljiv video.

HOĆE LI GA PRIVUĆI ‘DŽAK PARA’: Al Ahli nezadovoljan trenerom, Milojević ide kod Marka Marina?!

Nije ga krasilo samo trenersko znanje, već je bio pravi džentlmen na terenu, ali i van njega. Isticao je bezbroj puta da vera u Boga za njega ima poseban udeo u uspehe Crvene zvezde. Otkrio je kako je kažnjavao svoje igrače.

VLADAN MILOJEVIĆ BESAN: Moje strpljenje je na izmaku!

– Razmišljao sam kako da nađem model na koji način da kaznim moje igrače a da to ne bude novčano i verujte mi našao u knjizi o Svetom Nektariju. Bio je direktor rijazorske škole u Atini. On je svoje učenike kažnjavao tako što je u njima izazivao stid i sram. Verujte mi, onog trenutka kada sam ja to pročitao ja sam u tom trenutku znao da je to najveća kazna. Ne novčano, znate kako se kaže ‘ne možeš ti mene da kazniš koliko mogu ja da platim’ – rekao je Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Da li je tebe neko kažnjavao za sve one katastrofe koje si nam priredio u grupnoj fazi LŠ, gde smo služili isključivo kao bokserski džak za ostale učesnike u grupnoj fazi?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter