0
Evropske lige

OBRAČUN MESIJA I ABIDALA: Preduzmite odgovornost, imenujte loše igrače!

Objavljeno: 04.02.20 u 22:46

Dosta prašine podigla je izjava sportskog direktora Barselone Erika Abidala da deo igrača nije ispunio očekivanja Ernesta Valverdea.

Na njegove reči nije ostao imun ni Lionel Mesi koji je prokomentarisao njegove navode, rekavši da bi trebalo da navede konkretna imena igrača koje kritikuje.

– Odnos između trenera i svlačionice je uvek bio dobar, ali postoje stvari koje kao bivši igrač mogu da osetim. Rekao sam klubu šta mislim o tome i morali smo da donesemo odluku -rekao je Abidal.

Argentinac se večeras oglasio na svom Instagram profilu i napisao da uz kritike Abidal mora biti konkretan i da navede imena igrača.

– Iskreno, ne volim da radim ovakve stvari, ali mislim da svi moraju biti odgovrni za svoj posao i preuzeti odgovornost za svoje postupke. Igrači su odgovorni za ono što se dešava na terenu, mi smo prvi koji priznamo kada ne igramo dobro. Ali, oni koji su zaduženi za druge sportske stvari takođe moraju da preuzmu odgovornost. I na kraju, mislim da kada govorite o igračima, treba da date imena, jer u suprotnom navodite svačije ime i širite glasine koje nisu istinite – napisao je Mesi.

Barselona se i dalje nalazi na drugom mestu na tabeli španske Primere, sa 46 bodova, dok Real Madrid zauzima prvu poziciju, sa tri boda više.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter