0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina / Jelena Grlić

KRAJNJE NEOBIČNO: Vojvodina ugovor sa pojačanjem potpisala – u zatvoru!

Objavljeno: 04.02.20 u 11:30

Sam igrač je ospričao neobičnu životnu priču i kako je došao u Vojvodinu.

Miodrag Gemović je u Vojvodinu došao letos, ali je neverovatan splet okolnosti prethodio njegovom potpisu. Tačnije, malo ko zna da je ugovor sa ‘lalama’ potpisao – u zatvoru!

– Bio sam na izdržavanjuzatvorske kazne. Iskusio sam, eto i to. Skupa cena. Znate kako se kažemladost – ludost, rekao je Gemović na početku razgovora.

Celu priču ispričao je u intervjuu za ‘Sportski žurnal’ na pripremama u Beleku.

– U zatvoru sam bio zbog tuče. Imao sam tada 19, 20 godina i u obračunu pesnicama dečku sam slomio vilicu. Tražio je 10.000 evra koje tada nisam imao i morali smo na sud. Suđenje je trajalo četiri godine i na kraju mi je izrečena kazna zatvora. Nije mi bilo lako, ali sam izdržao dva i po meseca. U dve različite ćelije bio sam sa po devet zatvorenika. Svakakvih likova je tu bilo, pa i onih koji su osuđeni za ubistvo. U jednom trenutku sam bio u sobi sa trojicom ubica – seća se Gemović.

Dok je odsluživao kaznu, stigao mu je poziv iz Vojvodine.

– Došao je sekretar kluba u posetu kod mene sa potrebnom dokumentacijom. Potpisali smo ugovor u neobičnoj atmosferi i najblaže rečeno na neobičnom mestu.

Debitovao je sedam dana po izlasku iz zatvora i – odmah postigao gol! Neverovatna priča…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter