0
Domaći fudbal

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan

‘TO JE MOJ SPECIJALITET’: Tošić o susretu sa Ćorlukom, Jokanovićem, ‘svojim’ Rusima… (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.20 u 11:16

Zoran Tošić postigao je gol koji je kroz karijeru postao njegov prepoznatljiv zaštitni znak.

Tošić je omogućio crno-belima brzo izjednačenje posle primljenog gola protiv Lokosa, a to je učinio izvan kaznenog prostora, levom nogom, u suprotan ugao golmana. Majstorski.

– Drago mi je što sam ponovo dao gol protiv jednog od mojih omiljenih protivnika, najbitnije je da smo dobro starovali i napravili taj prvi korak. Jeste da je prijateljski turnir ali nama je svaka utakmica sa ovako ozbiljnim protivnikom jako bitna i drago mi je da smo dobro počeli.

Gol je stigao sa pozicije na kojoj se najbolje snalaziš, sa desne strane, levom nogom…?

– Ne znam, očigledno da nisu znali, s obzirom da je to moj specijalitet da sam postigao gol kako najbolje umem i što je moja najjača strana, verovatno su zaboravili s obzirom da sam već tri godine u Partizanu, ali nije loše da ih podsetim.

Bio je to susret sa nekada bliskim prijateljem iz Moskve, sada kapitenom Lokomotive, Vedranom Ćorlukom.

– Sa Ćorlukom sam se video pre meča, posle nismo imali prilike da razgovaramo, ali verujem da je pomislio u sebi i setio se kako sam bio uspešan dok sam igrao za CSKA protiv njegove Lokomotive.

– Nisam imao prilike da razgovaram sa bivšim saigračima. Pretpostavljam da je svim navijačima CSKA drago što smo pobedili Lokomotivu, a verovatno da će sve oči biti uprte u mene i Natka protiv Spartaka jer je Spartak naš najveći rival. Sa Jermenkom i Mamaevom sam se sreo prvog dana, evocirali smo uspomene i popričali, imaćemo prilike da se vidimo i na terenu. To su fenomenalni momci iako su imali problema u svojim karijerama, ali su dobri momci i kvalitetni fudbaleri.​

Posle dužeg vremena si se sreo sa Slavišom Jokanovićem.

– Drago mi je što sam video posle dužeg vremena svog bivšeg trenera, moj menadžer Ljubomir Vorkapić je njegov veliki prijatelj tako da smo često u zajedničkom društvu i drago mi je što je imao prilike da vidi Partizan da vidi da sve to ide dobro, da radimo kako treba i da treniramo jako i verujem da će nas pratiti i u narednim utakmicama i da je zadovoljan kako sve to ide.

Može li Partizan da pobedi Spartak i osvoji turnir u Dohi?

– Ja sam siguran da može, moje mišljenje je da je Lokomotiva najozbiljniji protivnik na ovom turniru, mi smo dovoljno ozbiljno shvatili ovaj turnir iako je prijateljski ali želimo da ga osvojimo ako bude prilike, ja verujem da imamo šanse i protiv Spartaka, mnogo je promenila ekipa od kada sam ja igrao u Rusiji tako da ne poznajem igrače Spartaka, za razliku od Lokomotive koja je igrala Ligu šampiona i čiji sam sastav znao, ali uveren sam da imamo šanse i protiv Spartaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter