0
Domaći fudbal

GOVERADICA: Kada stvari idu dobro, tada treba biti najoprezniji, jer uspeh zna da zavara

Objavljeno: 03.02.20 u 11:40

Predsednik Grafičara Slobodan Govedarica istakao je ponos što je sve više igrača iz njegovog kluba u prvom timu Crvene zvezde.

(Specijalni izveštač HotSporta u Beleku – Mirko Marković)

Na pripremama u Turskoj su se tri mlada igrača istakla i dobijaju ozbiljnu minutažu od trenera Dejana Stankovića.

– Izuzetno mi je drago da vidim Gavrića, Nikolića i Konatara u prvom timu Crvene zvezde! Želim im mnogo sreće i uspeha! Njihov talenat je nesporan, a oni su produkt stručnog i timskog rada pre svega omladinske škole Crvene zvezde, skauta, trenera, koordinatora, direktora, kao i posvećenog i profesionalnog rada trenera i stručnog štaba Grafičara, ali iznad svega dobro postavljene strategije i vizije generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića. Jedan od ključnih, strateških, razloga saradnje Zvezde i Grafičara je maksimalno smanjena mogućnost odlazaka igrača iz Omladinske škole Crvene zvezde bez obeštećenja. Igrači prolaze kroz dodatni filter u seniorskom fudbalu pre nego pređu u prvi tim ili krenu drugim putem – poručio je Goveradica i dodao:

– Takođe, ponosni smo na rad omladinske škole Grafičara. Oformljene su sve selekcije i samo za nekoliko godina rada uspeli smo da izborimo plasman u najviše rangove takmičenja. Upravo Konatar je najbolji primer. U jednom momentu nije bio starter u omladinskoj selekciji Crvene zvezde i dobio je šansu da standardno igra u omladincima Grafičara, pa potom i prvi tim, a sada se izborio za šansu u Zvezdi.

Na kraju je imao poruku i koristan savet:

– Kada stvari idu dobro, tada treba biti najoprezniji, uspeh zna da zavara. Trudićemo se da nastavimo sa dobrim radom i budemo još bolji – zaključio je Govedarica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter