0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina / Jelena Grlić

ČETVRTA PROVERA U BELEKU: Lavov novi test za Vošu

Objavljeno: 03.02.20 u 10:30

Fudbaleri Vojvodine danas će odigrati četvrtu prijateljsku utakmicu na pripremama u Beleku. Od 13 časova po srpskom vremenu, rival crveno-belih u sportskom centru „Susesi“ biće Lavov, trenutno 10-plasirani tim ukrajinske Premijer lige.

Lavov je zvanično osnovan 2006. godine, iako se smatra formalnim naslednikom kluba Hazovik-Skala, koji je osnovan daleke 1911, a 2006. godine je bankrotirao.

Međutim, nijedan od ova dva kluba nije imao značajnijih uspeha u svojoj istoriji, s obzirom na to da ni Lavov, ni Hazovik-Skala, nikada nisu uspeli da osvoje neki trofej.

Ono što je specifično za sadašnji sastav Lavova jeste to da njihov šef stručnog štaba, Ukrajinac Egiše Melikjan, među 23 igrača u svom timu, može da računa na čak devet Brazilaca i jednog Francuza, dok ostatak čine domaći fudbaleri.

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović je najavio da će na današnjoj utakmici ponovo priliku da igraju ukazati dvema različitim postavama, pri čemu će prva odigrati 60, a druga 30 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter