0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FOTO-UBOD: Filip Stojković otkrio zbog koga je promenio imidž, Zvezdin meč pratio i dugogodišnji saradnik Jirgena Klopa (FOTO)

Objavljeno: 02.02.20 u 18:04

Sa tribina trening kompleksa u Beleku Crvena zvezda imala je uz sebe neka poznata lica. Nekadašnji fudbaler Filip Stojković, kao i Željko Buvač uživo su pratili duel Crvene zvezde i Celja.

(Od specijalnog izveštača HotSporta iz Beleka – Mirko Marković)

Fudbaleri Bečkog Rapida deo pauze na pripremama koriste kako bi u Beleku brusili formu pred nastavak sezone, sa njima je i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković, nekadašnji kapiten Zvezde iskoristio je priliku da uživo gleda meč nekadašnjih saigrača u Beleku uz dosta drugačiji imidž.

NOVI REMI: Zvezda povela i ispustila pobedu

Kosu sam skratio kako me Vujadin Savić više ne bi zezao – rekao je uz osmeh bivši fudbaler Crvene zvezde.

Pred kraj meča na tribine je stigao i Željko Buvač, od pre nekoliko dana sportski direktor Dinama iz Moskve. Buvač je dugi niz godina sarađivao blisko sa Jirgenom Klopom u Dortmundu i Liverpulu, a ovo mu je prvi posao nakon napuštanja Enfilda pre godinu i po dana.

PRAVI RAZLOG: Otkriveno zbog čega su se posvađali 17-godišnji saradnici Jirgen Klop i Željko Buvač (FOTO)

Na molbu za izjavu rekao je da mora da kontaktira pres službu moskovljana, a pošto su u istom hotelu sa Zvezdom, pokušaćemo u narednim dana da pričamo sa Srbinom koji je izbrusio brojne fudbalske ‘dijamante’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter