0
Evropske lige

FOTO: lcfc.com

PREMIJER LIGA: Lampard će preklinjati odluku da ostavi Kepu na klupi, Čelsiju remi na gostovanju Lesteru (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.20 u 15:34

Na otvaranju 25. kola Premijer lige sastali su se Lester i Čelsi, rezultat u prvom poluvremenu nije naglašavao ovako uzbudljiv duel.

Iako se na poluvreme otišlo bez golova u drugom poluvremenu prštalo je na sve strane, gosti su poveli, ali su potom ‘lisice’ preokrenule, Rudiger je večeras bio nerešiva enigma za odbranu Lestera. Domaćin ostaje na trećoj poziciji i nakon današnjeg remija, dok Čelsi sada na četvrtoj poziciji ima tri meča bez pobede. Mnoge je zbunila odluka Lamparda da Kepa bude a klupi, a Kabaljero je po mnogima krivac za drugi gol domaćina i možda čak i za ispuštenu pobedu Čelsija.

U prvom poluvremenu Čelsi je tražio penal nakon duela abrahama u šesnaestercu, VAR kaže da se igra nastavi. Džejmi Vardi je u 26. minutu imao jedan na jedan sa golmanom, a Vilfredo Kabaljero je odlično reagovao. Domaći tim imao je još tri prilike do kraja prvog poluvremena, ali su mreže mirovale.

Odmah na početku drugog poluvremena Antonio Rudiger je odlično ispraito korner za vođstvo Čelsija. Da bi u 55. minutu Harvi Barns odgovorio. Odlično je primio loptu u šesnaestercu, a Kabaljero je nemoćno ispratio u mrežu.

Uspeo je Lester devet minuta kasnije da preokrene, preko Bendžamina Šivela koji je odlično primio loptu i poslao je uz levu stativu. Antonio Rudiger je bio najviši u skoku u 71. minutu, i glavom je plasirao loptu van domašaja Šmajhela.

FOTO: lcfc.com

Premijer liga 25 kolo:

Lester – Čelsi 2:2 (0:0)
(Barns 54, Šilvel 64 – Rudiger 46, 71)

16.00 Bornmut – Aston Vila
16.00 Kristal Palas – Šefild
16.00 Liverpul – Sautempton
16.00 Njukasl – Norič
16.00 Votford – Everton
16.00 Vest Hem – Brajton
18.30 M. Junajted – Vulverhempton

Nedelja

15.00 Barnli – Arsenal
17:30 Totenhem – Manlester Siti

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter