0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT.RS

PEČAT NA POBEDU: Bivši igrač Zvezde trese mreže u rumuniji – ‘Lakše je posle probijanja leda’

Objavljeno: 01.02.20 u 11:37

Bivši defanzivac Crvene zvezde overio uspeh ekipe koja se bori za mesto u vrhu tabele

Pripreme su arhivirane i takmičenje za bodove je sinoć nastavljeno u Rumuniji. Otvaranje drugog dela sezone počelo je u Krajovi, gde je domaćin Univerzitatea savladala Gaz Metan. U otvorenom sudaru plavo-beli su slomili rivala golom u nastavku što je bilo delo Uroša Ćosića.

Bivši igrač Crvene zvezde se najbolje snašao u šesnaestercu i pogodio za tri bitna boda.

Svaki početak je težak posle pauze, ali smo uspeli da ostvarimo plan i sada će biti lakše posle ‘probijanja leda’. Borba je bila dobra, a moj gol nam je omogućio da pola sata pre kraja budemo spokojni – kaže Ćosić za HotSport.

Borba za vrh biće veoma zanimljiva.

– Mi smo trenutno treći i polako overavamo poziciju koja vodi u plej-of. Do megdana sa najboljima ima još vremena da se dobro spremimo, a ovde su ekipe podjednakih kvalitatea i svaki kiks može da bude koban.

Dolazak u komšiluk iz AEK-a se pokazao kao dobar potez?

– Došao sam pred kraj prelaznog roka i trebalo je vremena da uhvatim zalet. Trener Papura ima poverenja u mene, a očekujem još bolje igre i golove u nastavku šampionata – rekao je Ćosić na kraju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter