Fantastičnim igrama ove jeseni Umar Sadik skrenuo je pažnju mnogih klubova, a pominjalo se da Napoli za njega nudi 12 milliona evra.

Ipak, bivši predsednik Partizana Dragan Đurić nije opčinjen učinkom Sadika, već je jedan od njegovih najvećih kritičara. U razgovoru za ‘Kurir’ istakao je da Partizan od prodaje Sadika neće zaradtiti ni približno toliko koliko se najavljivalo ove zime.


DRAGAN ĐURIĆ: Partizan vode neznalice koje ni Bog neće uspeti da istera iz fotelja!

– Kakva nam je odbrana?! Odakle sad neki tamo Sadik? Zapamtite šta ću vam reći, oko tog Sadika će biti toliko priče sve dok ne dođe leto, a onda će završiti k’o onaj Marko Marin. To samo može po Surdulicama da igra, ali ih nigde nema kad izađu ozbiljni protivnici u Evropi. Videli ste i Sadika i Marina, i šta su uradili – upitao je Đurić

HOTSPORT SAZNAJE: Značajno povećana ponuda za Umara Sadika, kako će sada reagovati Partizan?

Bivši predsednik Partizana je potom govorio o reakcijama na izjave Saše Ilića koji nakon završetka karijere nije u najboljim uslovima sa upravom kluba.

Treba da stanu mirno kad ugledaju Sašu. On je poštovanje zaslužio svojim ponašanjem i trajanjem u klubu. Mogao je i on da igra po tim Kinama, arapskim zemljama i gde god još, ali on je ostajao da pomogne Partizanu. Kažu, potpisivao je ugovore i igrao za pare. Tačno! Igrao je za 3.000 evra mesečno, a danas kojekakvi uzmu i 50.000 evra i ne znaju da hodaju – rekao je Đurić.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport