0
Domaći fudbal

‘OČEKUJEM OD NJEGA VELIKU KARIJERU’: Jokanović uživao uz Partizan, pa posebno izdvojio jednog igrača! (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.20 u 17:02

Nekadašnji igrač i trener Partizana, Slaviša Jokanović, danas je bodrio Partizan u meču protiv Lokomotive iz Moskve (1:1, 4:2).

Trenutno je trener Al Garafe u Kataru i iskoristio je priliku da uživo prati meč crno-belih u Dohi. Posle meča je pohvalio tim Sava Miloševića.

– Dobro je Partizan igrao za jednu pripremnu utakmicu. Pratio sam ih i jesenas, pre svega evropske utakmice. Odigrali su dobar meč danas, imaju još dve jake utakmice i nadam se da će drugi deo sezone početi u jakom ritmu – istakao je Jokanović.

Ponovo se susreo, posle više od 10 godina, sa Zoranom Tošićem.

– Zoran je svoj čovek, napravio je uspešnu karijeru, još par godina će igrati na ovom nivou, videćemo kakav će život posle da vodi.

Iako je fantastična infrastruktura, Katar ima dosta ‘fudbalskih problema’.

– Ovde je uloženo mnogo novca, mnogo znanja je uvezeno sa strane, ali za vašu informaciju, ovde postoji samo 500 senioskih igrača, nije ni njima lako da popularizuju ova sport. Leti su ekstremne temperature, pa se ljudi odlučuju za druge aktivnosti – istakao je Jokanović.

Na kraju je Jokanović pohvalio posebno jednog igrača Partizana – Strahinju Pavlovića.

– Svideo mi se igrač koji više nije naš, nego igrač Monaka, očekujemo da velika karijera bude ispred njega – poručio je Jokanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter