0
Domaći fudbal

MILOŠEVIĆ NIJE GLEDAO PENALE: Nisam fasciniran njima! Teško je iz Dohe preneti sliku našim ljudima… (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.20 u 16:22

Trener crno-beilh nije skrivao zadovoljstvo posle prve provere u Dohi i pobede posle boljeg izvođenja penala nad Lokomotivom iz Moskve (1:1, 4:2).

Partizan je, može se reći, nadigrao tim koji je jesenas igrao Ligu šampiona i pokazao da sve više napreduje na zimskim pripremama.

– Moramo biti zadovoljni. Igra je bila dobra s obzirom na okolnosti, dok se nismo adaptirali u prvih 10 minuta kada smo izgledali sporo i tromo. Odigrali smo odličnu utakmicu protiv ekipe koja je igrala Ligu šampiona. Imali smo sreću da smo u ovom trenutku malo ispred njih, pa smo mogli više da dominiramo. Sve u svemu, možemo biti zadovoljni – rekao je posle meča Savo Milošević i dodao:

– I igra na rezultat se trenira. I ovo je vrsta treninga, da se igra na rezultat i da se pobedu. Sve se trenira, a mislim da smo dobro trenirali danas.

Milošević nije gledao sve penale.

-Ne volim da gledam penale. Nisam baš oduševljen njima.

Pohvale za rezervnog golmana.

– Neca je odbranio jedan u Turskoj, ovde dva. Nije mala stvar, nije lako to.

Infrastruktira u Dohi je fascinantna.

– Očekivao sam ovo. Sve je ovo šest zvezdica. Ko razume… Jako teško je preslikati sliku odavde našim ljudima da razumeju šta je ovo – zaključio je Milošević.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter