1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MARKO GOBELJIĆ: Vredna pobeda i dobro urađen posao

Objavljeno: 01.02.20 u 17:15

Strelac pobedonosnog pogotka Marko Gobelić bio je zadovoljan posle pobede nad Ludogorecom.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Beleka – Mirko Marković)

– Svaki gol znači, ali ovo je pripremni period. Dali smo sve od sebe da pobedimo i mi nosimo dres Zvezde i uvek idemo da budemo uspešni. Momci su dobro odradili utakmicu i nastavljamo dalje sa pripremama – kaže Gobeljić.

Ludogorec je želeo da igra.

– Ima dosta trčanja i mi pokušavamo da ispunimo zadatke. Prvi deo je trebalo da bude model u nastavku smo bili malo umorniji od njih pošto se oni spremaju za nastavak u Ligi Evrope – poručio je na kraju Gobeljić.

0
0

1 Komentara

  1. Da ne bude zabune, zadovoljan sam kako je Zvezda igrala u prvom poluvremenu, pa i u nekim delovima drugog! Nadam se da će biti sve bolja i bolja kako vreme više odmiče, ali pošto volim Zvezdu hoću da ukažem na neke stvari koje se moraju promeniti! Oba desna beka su loša. Mnogo ispadaju i Zvezda treba naći novog desnog beka! Afrikanci Ben i Boaći su takođe ispod prosečni i veoma spori igrači. Oni kao takvi ne mogu igrati ni u SLS a o Evropi je iluzorno pričati. Oba centarfora Pavkov i Boači su spori i nisu za Zvezdu. Nama treba jedan brzi cenrafor, koji zna rešiti situaciju jedan na jedan! Možda treba probati Vukanovića na tom mestu?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter