0
Domaći fudbal

JOVANOVIĆ ZA HS: Nadam se da ću biti upola uspešan na ‘Rijazoru’ kao Đukić! Deportivo je klub sa velikom istorijom

Objavljeno: 01.02.20 u 11:18

U smiraj prelaznog roka u Španiji, srpski čuvar mreže Aleksandar Jovanović pronašao je novi klub, ali neće promeniti zemlju.

Španski mediji objavili su da je popularni ‘Jova’ zvanično postao golman Deportiva iz Korunje, a nisu propustili priliku da povuku paralelu između talentovanog golmana i Miroslava Đukića koji je tokom sedam godina u Deportivu ostavio veliki trag, a zanimljivo je da su obojica nastupali u Radu na početku svoje karijere, iako se potom 27-godišnji Nišlija ostvario igrama za Radnički.

JOVANOVIĆ U TIMU KOLA PRIMERE: Nakon duže pauze Nišlija se vratio na teren i dominirao!

– Ne bih sebe poredio sa Miroslavom Đukićem. On je bio veliko ime na ‘Rijazoru’ ja tek počinjem svoju epizodu u Deportivu, nadam se da ću biti makar upola uspešan. Mogu da kažem da sam itekako zadovoljan što ću nositi dres jednog jako velikog kluba koji krasi ozbiljna istorija – počeo je Jovanović razgovor za HotSport.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Jovanovic (@ajovanovic_26) on

Jovanović otkriva i kako je do transfera u Deportivo došlo.

Ueska je formirala igrački kadar još od avgusta, a ja sam u prvom delu sezone bio na pozajmici u Danskoj, tako da smo se složili da je najbolje za sve strane da odem ako se pojavi prava opcija. Bio sam juče blizu Levantea, međutim, klub je na kraju vratio svog golmana Kokea Vehasa iz Deportiva, a odmah nakon toga sam ja dobio poziv iz Depora. Prihvatio sam odmah jer se zaista radi o velikom klubu – dodao je Jovanović.

NIŠTA OD TURSKE: Jovanović se vraća na mesto uspeha! (VIDEO)

Srbin je u dva mandata nastupao za danski Orhus, prvo nakon transfera iz Radničkog tokom dve sezone, a potom je kao pozajmljeni fudbaler Ueske prethodnu polusezonu proveo u timu u kome je ostavio veliki trag, a odnos navijača prema njemu najbolje govori koliko je klubu značio.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⛔️✋ Thanks #agffans 🙌

A post shared by Aleksandar Jovanovic (@ajovanovic_26) on

– Ja zaista volim Dansku i Orhus, tu se osećam kao kod kuće. Ljudi me tamo zaista cene i vole. Njihov odnos prema meni je bio možda sa većom emocijom nego ranije. Vreme provedeno tamo u meni budi samo lepe ambicije – ističe Jovanović.

O ambicijama u Deportivu…

– Želja mi je da se kroz trening nametnem timu, za kasnije ćemo videti. Pozajmica važi do juna, a o nekim daljim koracima govorićemo u zavisnosti od postignutog rezultata – zaključak je Jovanovića. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best 4 saves for the past 2 years ✋⚽️🤸‍♂️

A post shared by Aleksandar Jovanovic (@ajovanovic_26) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter