0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ODRAĐENA DVA TRENINGA: Stanković bi protiv Ludogoreca već mogao da otkrije neke karte za proleće!

Objavljeno: 31.01.20 u 18:15

Ekipa koja sutra počne susret sa šampionom Bugarske igraće više od sat vremena, tek onda Dejan Stanković planira promene.

(Od specijalnog izvestaca Belek – Mirko Markovic)

Dva treninga plus rad u teretani zaokružili su radni dan igrača Crvene zvezde pred najteži ispit na pripremama sa Ludogorecom, koji je programu sutra od 15 časova. Trener Dejan Stanković je insistirao večeras na taktici, kako igrači treba da stoje u pojedinim situacijama i onda su na kraju igrali na pola terena na dva gola. Startnu postavu je „sakrio“ mešajući dve ekipe, ali je poznato da tim koji počne meč da će se boriti sa šampionom Bugarske više od sat vremena.

Rezultat nije bitan, već da se vidi kako napreduje igra kada je sa druge strane jak rival, koji je na istom mestu pobeđen pre godinu dana glatko 3:1. I bugarski šampion je promenio trenera, a palica je kod Pavela Vrbe koji je godinama radio odličan posao u Plzenu.

Jedino zbog povrede sutra neće igrati Seku Sanogo, koji treba da pauzira najmanje sedam dana i zbog teške povrede koju je imao povratak Branka Jovičića je planiran za nedelju, kada na crtu izlazi Celje. Tada bi popularni Bakula trebalo da dobije pola sata.

FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter