0
Evropske lige

NE VALJA KADA IMAŠ NAJBRŽEG IGRAČA U LIGI: Žervinjo pobegao iz Parme

Objavljeno: 31.01.20 u 21:10

Nekadašnje ‘mlekadžije’ ostale su bez jednog od najboljih fudbalera koji je prosto nestao.

Reprezentativac Obale Slonovače Žerivnjo napustio je Parmu. Bez pozdrava, bar tako kažu na ‘Enio Tardiniju’. Brzonogi napdač zatražio je transfer, a onda nestao bez traga. Ne pojavljuje se na treninzima. To je potvrdio trener tima Roberto Daversa.

– Žervinjo nije u konkurenciji za ovaj meč, nije se pojavio na tri poslednja treninga. Prisilio je sve da napusti klub i mislim da je već proidat. Pre četiri dana je došao da priča sa mnogm o mogućnosti odlaska. Bio je važan igrač za nač, ali imamo grupu igrača koja mu je omogućila da napravi najbolju sezonu u svojoj karijeri – istakao je Daversa.

‘Šuška’ se da je Žervinjo blizu dogovora sa Ćaivejm Ernandezom da obuče dres Al Sada iz Katara. Razočaran je i sportski direktor Parme Danijele Fađano.

– Nema smisla da se krije. Znamo da voli da menja mesto boravka s vremena na vreme. Nezgodno nam je da držimo igrača koji želi da ode. Ne znam da li želi da ode zbog novca ili što želi da promeni svoj način rada.

Žervinjo je ove sezone odigrao 18 utakmica za Parmu, postigao je šest golova i zabeležio je tri asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter