0
Domaći fudbal

BRUŠENJE FORME: Partizan kreće u Katar, promene na konačnom Miloševićevom spisku!

Objavljeno: 31.01.20 u 10:11

Za crno-bele sledi zanimljivi deo priprema, u Dohi će odmeriti snage sa tri jaka ruska Superligaša.

Nakon dve nedelje u turskom Beleku, igrači Partizana imali su tri dana odmora i danas putuju u Katar, gde će u narednih devet dana biti učesnici turnira na kom će još igrati Lokomotiva Moskva, Rostov i Spartak Moskva.

Za razliku od prvog dela priprema, ovog puta neće biti šestorice omladinaca koji su vraćeni u mlađe selekcije: Đorđa Vukanića, Slobodana Stanojlovića, Uroša Kneževića, Miljana Momčilovića, Sava Arambašića, Nikolu Čolića i Nemanju Jovića.

Takođe, nije tu ni Miljan Škrbić, za koga je procenjeno da u ovom momentu ne bi mogao da pomogne, a iz istog razloga fizičke spreme odustalo se i od Uroša Vitasa.

Sa druge strane, novo ime je Luka Cucin, mladi desni bek koji je juče vraćen sa pozajmice iz Inđije zbog nedostatka igrača na toj poziciji.

Naravno, tu je i Bojan Matić, koji je sa ekipom proveo samo tri dana u Turskoj po dolasku iz Vojvodine.

Ovo je konačan spisak putnika:

Vladimir Stojković, Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović (golmani), Nemanja Miletić. Aleksandar Lutovac, Luka Cucin, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Bibras Natho, Alekksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Lazar Marković, Nikola Lakčević, Takuma Asano, Filip Stevanović, Sejduba Suma, Lazar Pavlović, Đorđe Ivanović, Umar Sadik i Bojan Matić.

Protiv Lokomotive će se igrati već u subotu od 12 časova, zatim će se 4. februara igrati protiv Rostova, a 8. februara rival će biti Spartak Moskva.

Sve utakmice će prenositi SportKlub, ali ćete imati priliku da ih gledate i na našem sajtu, putem strima koji ćemo postaviti neposredno pred početak svakog meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter