6
Domaći fudbal

REALIZACIJA NIJE BILA NA NIVOU: Zvezda nije uspela da probije odbranu Vardara

Objavljeno: 29.01.20 u 17:18

U drugoj pripremnoj utakmici na pripremama u Beleku, Crvena zvezda je remizirala sa skopskim Vardarom bez pogodaka.

(Od specijalnog izveštača iz Beleka – Mirko Markovic)

Učinak dva tima nije bio na nivou kao i igra izabranika Dejana Stankovića, koji je mešao karte i nastupio sa dva tima u svakom poluvremenu.

Remi bez golova. U kontrolnom meču Crvena zvezda nije uspela da savlada Vardar, a dva tima šampiona Srbije nisu našla šifru za mat Skopljanaca, koji su se borili i izborili sa renomiranim rivalom.

Beograđani nisu delovali ubedljivo i imaće dosta toga da porade na igri do kraja priprema. Utisak u finišu mogao je da pogotkom popravi Krstović, koji je promašio zicer sa desetak metara posle asistencije Gavrića.

Opredeljenje trenera Dejana Stankovića da igra sa dva klasična napadača nije pomoglo da se u prvom poluvremenu ‘otvore’ Makedonci. Nije bilo mnogo prilika, a dva solidna pokušaja iz daljine imao je Miloš Vulić i jednom je pokušao Boaći. Posed je bio na strani crveno-belih, ali nisu imali šifru u završnici mada je ekipa uložila dosta energije da stekne prednost.

U drugom delu se slika nije menjala, a Zvezda je najbliža bila golu preko Milunovića, koji je posle kornera pogodio prečku. Malo je falilo da Tomane pogodi, ali je iz blizine šutirao pored gola.

C. ZVEZDA: Borjan, Gobeljić, Pankov, Babić, Rodić, Petrović, Vulić, Simić, Garsija, Boaći, Pankov.
Od 46. minuta su igrali: Vasiljević, Gajić, Degenek, Milunović, Konotar, Jovančić, Nikolić, Gavrić, Vukanović (od 75. Krstović), Tomane.

0
0

6 Komentara

  1. Igru pravi trener!Taj problem ima i predhodno trener to što trener traži oni igraju.Zamislite da on traži od njih nešto drugo a oni igraju ovako,verovatno bi on menjao,ali on traži da se Pavkov vraća do centra po loptu,da je odloži i da stigne opet u šesnaest i da gol(malo sutra)(to može brzi,,Gonsales,, u crtani film).Treneri su nam polu pismeni ili nepismeni,niko ne gleda kretanju fudbalera kod prenošenja lopte gledajući strane ekipe mi se oduševili al tamo vezni fudbaler ima po tri rešenja i zato ne greši a naši čekaju loptu ne otvaraju se i ne reče bez lopte pa vraćaju lopte na golmana (koji nema veze s ispucavanje,nerazumem šta tu radi trener)Mislim da oni nemaju ideju tj znanje da ako i traže nešto da pokažu kako treba da igraju,mislim da oni misle samo kažeš formaciju i igraj te.Ova Zvezda nema pojma,kao ni ona kod Milojevića

    0
    0
    Odgovori
    • U svom komentaru “Prekos” je istakao da ova Zvezda nema pojma, isto kao i ona kod Milojevića, što je živa istina. Mnogi su me ranije u komentarima kritikovali i pitali se zašto sam protiv Milojevića! Ja sam bio samo protiv nesposobnosti trenera koji za 2,5 godine nije uspeo da stvori igru u Zvezdi. Znači, ja sam bio protiv trenera koji nije znao ništa a taj trener se sasvim slučajno prezivao Milojević. Isto tako sam i protiv sadašnjeg trenera koji za sada ne pokazuje neko veliko znanje, a taj trener se slučajno preziva Stanković! Ali, dajmo šansu Stankoviću do kraja prvenstva, pa donesimo konačnu ocenu! Za njega je još rano! Ali, vreme mu curi a on i dalje forsira igrače iz ere Milojevića, koji su svojim igrama u LŠ, dokazali da nemaju znanja za ozbiljan evropski fudbal! Pa ako je tako, šta oni rade u timu kod novog trenera?!

      0
      0
      Odgovori
      • Drago mi je da ako komentarima možemo bar malo da promenimo ili se složimo sa bolnim istinama o našoj Zvezdi.Milojević je džentlmenski ustupio mesto sadašnjem treneru uz dosta vremena da do leta promeni.Ali mislim da je sve isto i u prvoj i u drugoj utakmici Zvezda je ista ista igra isto shvatanje preskakanje terena nema u završnici više fudbalera,centaršutevi i kad se i probijemo boju uvek ide lopta na prvu staricu sve uzalud sve bez izgleda,kao da niko nema pameti i da vidi da mi kod dobro organizovane odbrane nemožemo da šutnemo u gol,igrači dođu izgubljeni niko nepokušava da krene napred,lopta kruži ko kiša oko Kragujevca,niko ne napada licem sva krila tj bočni igrači su nam(guziranti)lake mete niko ne želi bitku svi se sklanjaju.Viidi se da i ovaj trener nema viziju,nema pojma o modernom fudbalu parametri koji oni prate standardi sve može to naš fudbaler ali treba neko da mu pokaže kako se kreće kako se ukršta kako se probija kao centaršut ide,koja brzina izvođenja ko se sve pojavljuje u završnici….. Neću neznalica a da pridikujem samo molim boga da dođe pismen stručnjak koji će da našu Zvezdu sa ovim budžetom stavi na veću instancu(mali iz Voždovca,čak je i Lalatović klasa,)

        0
        0
        Odgovori
  2. I posle Milojevića-Milojević (čitaj Stanković)! Zvezda spora, neborbena, bez energije, bez kreacije! Šta u timu rade dva afrička “kapitalca”?! Oni treba da budu 30% bolji od domaćih igrača a njih dva uopšte ne znaju gde je gol protivnikaž. Svaku loptu vraćaju unatrag najbližem saigraču bez znanja da krenu direktno na gol protivnika, jer oni su napadači! Zaista bledo izdanje Zvezde! Ako su danas ovako igrali onda mogu zamisliti kako će Zvezda proči u subotu protiv Ludogoreca!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter