2
Domaći fudbal

‘POKAZAĆE VREME…’: Saša Ilić prvi put progovorio zašto nije želeo da preuzme funkciju u Partizanu

Objavljeno: 29.01.20 u 22:35

Legendarni kapiten Partizana gostovao je na TV ‘ArenaSport’ i tom prilikom pričao o prethodnim mesecima od kada je u fudbalskoj penziji.

Iako je već bilo predviđeno njegovo mesto u upravi kluba, i to sportskog direktora, Ilić je odlučio da radi u Fudbalskom savezu Srbije gde je trenutno trener u mlađim kategorijama.

U emisiji na TV ‘ArenaSport’ je objasnio zbog čega je tako odlučio.

– Nisam ostao u klubu jer se nisam slagao sa ljudima iz rukovodstva i to je moje pravo. Da li sam pogrešio ili nisam pokazaće vreme. A sa druge strane moje ambicije su uvek vezane za Partizan, da li kao navijač, funkcioner ili trener to ne znam, ali tu sam – rekao je Ilić.

Zatim je pojasnio nešto detaljnije.

– Načuo sam neke određene stvari i to me povredilo, kao da sam loše uticao na određene igrače, a ja to ne volim jer znam da to nije istina… Idem na utakmice, sedim u loži ali na Istoku i to je to. Interesantno je da nikad nisam gledao utakmicu sa zapadne tribine – poručio je Ilić.

0
0

2 Komentara

  1. Kao igrac -legenda ali po mentalnom sklopu moze da bude samo trener klincima .Morao je da se uzdigne ,preuzme rad u skoli fudbala i bude u lozi postovan i uvazen .Ovako se prodao lopinama iz FSS i i time podrzao sve igre i namestaljke fkcz .

    0
    0
    Odgovori
  2. Svaka cast Sasi Ilicu sto drzi do sebe i do svog obraza i sto postoji velika razlika u ljudima i njihovim velicinama, neko je Sasa Ilic a neko Ivica ilijev.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter