1
Domaći fudbal

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

NOVI POČETAK – MIRKO IVANIĆ: Opterećivalo me je što nisam igrao na svojoj poziciji, voleo bih da preuzmem ulogu Marka Marina!

Objavljeno: 29.01.20 u 09:58

– Nisam zadovoljan svojom igrom, a sada je novi početak za mene kod trenera Stankovića, nisam razmišljao o odlasku želim u Zvezdi da ostavim pečat – jasan je vezista Zvezde.

(Od specijalnog izveštača HotSporta iz Beleka – Mirko Marković)

Pred Mirkom Ivanićem su bolji dani u Crvenoj zvezdi i prilika da potvrdi da je igrač za velika dela i preuzme ulogu ‘desetke’ nakon odlaska Marka Marina.

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Mustafa prešao u Zvezdu! (FOTO)

Vezista pokušava da se nametne novom treneru i prema pokazanom čini se da polako dolazi do energije iz vremena kada je naterao čelnike kluba da izdvoje 1,3 miliona evra i dovedu ga prošlog februara iz Bate Borisova.

Popularni Mića sada u Beleku se bori za svoje mesto ‘pod suncem’.

– Definitivno novi početak za mene. Očekuje me novo dokazivanje. Kada dođe novi trener kao igrač imaš dodatnu želju da se dokažeš jer niko ne igra zbog starih zasluga. Boriću se za tu poziciju. Voleo bih da preuzmem ulogu koju je imao Marin – rekao je Ivanić.

KO MOŽE DA POBEDI LIVERPUL: Oglasila se Crvena zvezda i ‘ugasila mit’ o nepobedivosti ‘redsa’

Jesenji učinak je za zaborav.

– Zadovoljan sam sezonom u smislu timskog učinka, a svojom igrom nisam. Imao sam neku drugu ulogu, to nije tajna, ali sada predstoji novo dokazivanje. Nije mi bilo prijatno, ali sam razgovarao sa šefom i prihvatio tu ulogu u interesu ekipe – istakao je Ivanić.

Stanković ima svoju viziju…

– Nova krv je u ekipi, novi trener, nova energija. Radimo dosta na taktici… Imamo dosta kvalitetnih veznih igrača, došao je Sanogo, Jovančić je tu, Bakula se vratio – dodaje vezista.

Odgovornosti i pritiska ne manjka…

– Svako ko dođe u Crvenu zvezdu nosi veliku odgovornost, to me nije opteretilo. Više me je opteretilo što nisam igrao na svojoj poziciji nego to koliko sam plaćenili koliko me je Zvezda htela. Šta je bilo, bilo je, ne mogu da vratim vreme – ističe Ivanić.

Letos je bilo dobrih igara na pripremama…

– Jeste. Zenit je bio moja najbolja utakmica, ali nažalost bila je prijateljska, šteta je što pričamo o prijateljskim mečevima, ali samo radom i odricanjem znam da mogu da se vratim na pravi kolosek – iskren je fudbaler Zvezde.

Rastanak sa klubom nije bio u planu.

– Nisam razmišljao o odlasku. Ovde sam da se borim za uspehe Zvezde – poručio je na kraju Ivanić.

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter