0
Evropske lige

JUNAJTED BEZ ŠANSE: Meridianbet izazov – može li Marsijal da zaustavi Silvu?

Objavljeno: 29.01.20 u 12:12

Siti i Junajted za finale Liga kupa – mada se čini da je finalista poznat i posle prvog duela koji je završen sa 3:1 u korist „građana“… Ipak, derbi je derbi! Ako ni za šta drugo, za čast.

Meridianbet nema dilemu, svetloplavi deo Mančestera je favorit, po kvoti 1.35, pobeda „crvenih đavola“ plaća se s čak osam… Što da ne, Oleovi momci slavili su u prvenstvu!

U vrlo dobroj seriji su domaći, sedam pobeda i jedna nerešena utakmica u poslednjih osam, uz prosek od neverovatna tri data gola po utakmici! S druge strane, Junajted igra promenljivo, ali u ovaj susret ulazi s šest pogodaka u mreži Tranmera u FA kupu.

Očekujemo goleadu, a šta kažu Meridianbet kvote? Domaćin daje dva i više u prvom poluvremenu, po kvoti tri… Isti učinak gosta – neverovatna kvota 13!

Mnogima je „sigurica“ 4+ i tu je kvota 2.13, za one hrabrije GG4+ i koeficijent 2.74!

Uvodni minuti derbija znaju da budu prilično uzbudljivi, možda tako bude i ove srede na „Itihadu“ – zamislite Junajted daje gol do 15. minuta i strelac je Antoni Marsijal? Meridianbet ima to u ponudi – kvota je 20!

David Silva je „majstor svog zanata“, očekuje se da diriguje igrom Sitija, odnosno da Gvardiola da šansu onima koji manje igraju u Premijer ligi. Znamo šta Španac ume, a gol+asistenciju sjajnog fudbalera „građana“ Meridian plaća po fenomenalnoj kvoti 12!

Ostale izuzetne igre možete pronaći samo u specijalu na sajtu Meridianbet!

Sve u svemu, zna se plan za danas: Meridian kladionica i tiket, pa uživanje uz veliki derbi engleskog fudbala – za finale Liga kupa ili za ponos grada! 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter