0
Domaći fudbal

ISPRAĆAJ NEKADAŠNJEG KAPITENA: Crno-beli poslali u legendu Miroslava Vulićevića.

Objavljeno: 29.01.20 u 13:34

Miroslavu Vulićeviću je u januaru istekao ugovor sa Partizanom nakon čega je odlučio da ‘okači kopačke o klin’, a Partizan se od njega oprostio na prigodan način!

Desni bek crno-belih u Humsku je stigao u sezoni 2013/14 iz Vojvodine, odigrao je 156 utakmica, postigao jedan gol, dva puta podigao šampionski pehar, dok je četiri puta osvajao Kup Srbije. U karijeri je nastupao još za Javor.

SEĆATE LI SE MIROSLAVA VULIĆEVIĆA: Nekada kapiten Partizana, a znate li gde je danas?

Predsednik Partizana Milorad Vučelić se prvi obratio javnosti. 

– Ovo su situacije u kojima ima patetike i osetljivosti. Malo je igrača koji su tako srčano igrali za Partizan. Sećam se  tvog povređenog ramena u finišu sezone i kako si se vratio. Uvek je bio predan i posvećen Partizanu. Veliki borac koji je bio borben i umeo je da igra fudbal. Sve to spojio je u jedno – počeo je Vučelić

Predsednik crno-belih istakao je da je mogao još da pruži fudbalu. 

Verovatno je mogao da nastavi da igra fudbal, sigurno je mogao još da pruži, ali je odlučio da karijeru završi u Partizanu. Dao nam je mnogo i nadam se da mu  je Partizan i uzvratio. On će nastaviti da bude deo Partizana i nastaviće da radi u omladinskoj školi Partizana. Tu će moći sve ono što je naučio da nastavi da prenosi na buduće generacije – istakao je predsednik Partizana. 

Vulićević se zahvalio porodici. 

– Hvala porodici bez koje ne bih bio to što jesam. Ona je najviše trpela, karantini, putovanja, znate kako to već ide… Sada ću im malo vratiti. Svi treneri od Leposavića, Raške, Ivanjice i Novog Sada su uticali na moju karijeru – počeo je doskorašnji fudbaler Partizana. 

PARTIZAN MISLI NA BUDUĆNOST: Talentovani golman potpisao ugovor sa crno-belima

Dodao je da je zadovoljan svojom karijerom. 

– U sportu uvek može više, ali kada se okrenem, ja sam zadovoljan svojom karijerom. Da mi je neko rekao da ću ovde, ne bih verobao. Puno trofeja, preko 200 utakmica, lepih trenutaka. Sve bih oberučke prihvatio da sam mogao da biram kao dete – rekao je Vulićević. 

Ostaće u Partizanu kao trener u Omladinskoj školi. 

– Kao što se kaže, kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore. I zato hvala ljudima iz kluba koji su me pozvali da ostanem u Partizanu. Nadam se da će ta treneraka karijera biti još uspešnija nego igračka. Šta god da sam uradio na terenu, neka mi ne zamere, sve je to bilo u afektu i u žaru igre. Hvala i novinarima – uz dosta emocija rekao je Miroslav Vulićević. 

Sa stadiona Partizana – Stefan Smuđa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter