4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

DEJAN STANKOVIĆ: Falio je završni pas i prava ideja

Objavljeno: 29.01.20 u 17:40

Imali smo jak presing, a lopta nije htela u gol – rekao je posle meča trener Zvezde.

(Od specijalnog izveštala u Beleku – Mirko Marković)

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković posle remija sa Vardarom nije bio zabrinut i smatra da je samo falio pogodak da utisak bude potpun.

– Neću da ističem pojedince. Meč smo podelili na dva tima, imali smo jak presing i lopta nije htela u gol. Imamo vremena da ispravimo nedostatke i hoću da pohvalim momke koje rade kao ‘zmajevi’ – istakao je Stanković.

Rival se uglavnom organizovao na odbranu.

– Očekivao sam nadigravanje i ne tako zatvoren Vardar. Falio nam je zadnji pas, a i ideja da dođemo u završnicu. Moraš da otvoriš utakmicu posle prekida ili na neki drugi način. Važno je da smo bili agresivni i tako će izgledati moja ekipa.

U subotu na crtu izlazi dobro poznati protivnik.

– Sledeći rival je Ludogorec i igraće igrači po 65 minuta, pa ćemo da vidimo kako će da bude sa jakim rivalom – zaključio je Stanković.

0
0

4 Komentara

  1. Stankovic“lopta nije htela u gol“ i „ocekivao sam ne tako zatvoren vardar“ ja licno ocekivao sam da stvorimo makar jednu sansu i da vardar sam sebi da neki gol.dobro je da je trener zadovoljan,mada ovo niko nije mogao da gleda do kraja.daj BOZE da ostane ovih 2000 ljudi na stadionu kad pocne prvenstvo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je strasno sto nam dolazi od stankovica.zvezda ne moze pod presingom da iznese loptu,a trener ne zna da im pokaze.zadnji red ne moze da istrci na sredinu terena,a kao fizicki su bili dobri treninzi.igraci stoje dalelko jedan od drugog,pa normalno da nema pas igre.kreacija je ravna nuli,pa su sanse plod potpune slucajnosti.zasto ovakve utakmice igraju igraci za koje i vrapci znaju da nece igrati u prvenstvu, a one inace sluze za uigravanje tima? Zasto opet sa sporim igracima ::pavkov,jovancic,milinovic,degenek,boaci…?sta je to novo sto donosi ovaj trener,a da nije gore od predhodnog,koga smo se hvala BOGU otarasili?

    0
    0
    Odgovori
    • Slažem se sa tvojim komentarom! Ti se pitaš šta je to novo što ovaj trener donosi u odnosu na Milojevića?! Ovaj trener ne može doneti ništa novo, ako se ne oslobodi istih sporih igrača nedoraslih za evropske utakmice, istih onih koji su bili nosioci igre kod Milojevića! Šta mu rade spori afrički “kapitalci” u timu, koji su sposobni samo da odlože loptu najbližem saigraču do sebe i ništa više. Oni nisu sposobni da sa loptom u nogama krenu direktno na gol! A, jedan od njih je čak bio i kapiten tima u II poluvremenu! Ovo je sumrak Zvezde!

      0
      0
      Odgovori
  3. DEJAN STANKOVIĆ: “Falio je završni pas i prava ideja”. Falila je energija, snažna igra na sredini i kreacija. Najviše od svega falilo je brzo prenošenje lopte od strane zadnjih veznih igrača. Od zadnjih veznih igrača su razočarali Petrović, Vulić i Jovančić! Neka pogledaju snimke utakmica Totenhema i Bajerna, iz grupne faze LŠ (gde je i Zvezda igrala) i videće kako treba da igra “zadnji vezni igrač”! Šta znači ono preskakanje sredine terena i telefonski cenaršutevi u igri Zvezde! Zašto igrači Zvezde ne igraju sa 1 ili 2 kontakta?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter