0
Domaći fudbal

SLAVILO SE U BELEKU: Evo šta je Milan Gajić poželeo za rođendan…

Objavljeno: 28.01.20 u 20:19

Nisam bio licenciran za ‘elitu’, a kao profesionalac sam prihvatio odluku i nadam se da ću na proleće iskoristiti dobijenu minutažu – kaže desni bek Crvene zvezde.

(Od specijalnog izveštača iz Beleka – Mirko Marković)

Prošao je „paklen“ period u Bordou, pa je pre godinu dana došao u Crvenu zvezdu sa kojom je osvojio titulu, a danas kao slavljenik Milan Gajić je posle čestitki saigrača poručio da mu je želja za ovu godinu dupla kruna i nova Liga šampiona uz veći broj mečeva pod komandom Dejana Stankovića.

– Generalno sam zadovoljan urađenim u ovih godinu dana od dolaska iz Bordoa, gde sam iza sebe imao period neigranja od šest meseci i zadovoljan sam nastupima generalno – počeo je priču Milan Gajić.

Proslavio je danas 24 godine i otkrio je želje.

– Prilikom čestitki Boaćiju i meni poželeo sam u ovom delu godine da osvojimo duplu krunu, a kasnije da pokušamo sa uđemo u Ligu šampiona.

Kod Vladana Milojevića nije dobijao mnogo prilike da igra, a sada je govorio o početnim radovima novog šefa stručnog štaba Dejana Stankovića.

– Ima veliku energiju, pokušavamo sve da upijamo, vide se njegove zamisli i potencira na taktici, što ne čudi, pošto je bio u Italiji. Mi ga oslovljavamo sa ‘Mister’ od samog početka.

Nije desni bek bio licenciran jesenas za Ligu šampiona.

– Bio sam razočaran, ali trener bira igrače. Osećao sam se loše i uspeo sam nekako da to prebrodim kao profesionalac. Radio sam puno i pokušaću da iskoristim svaku priliku. Moja vizija i vizija kluba je da budem deo najbolje selekcije Srbije i ta tema je otvorena, a bitno je da igram i put do toga je trnovit. Neke stvari moraju da se poklope, a ako se ne desi to nije neuspeh za mene.

Osvojeno je zlato na SP sa omladinskom selekcijom Srbije.

– Neko kaže da je to dečiji fudbal, ali nije to tako. Posle Novog Zelanda otišao sam u Bordo iz OFK Beograda i bio jr to pravi potez bio za mene. Imao sam dve teške povrede i godinu i po dana zbog povreda nisam igrao. Ipak, tamo sam se formirao kao igrač i doneo veliko iskustvo u Crvenu zvezdu – istakao je Gajić.

Borba za mesto u timu se polako zahuktava.

– Konkurencija je potrebna i nisam hteo na prvu loptu da idem dalje pored male minutaže i nisam se predao. Ovde sam da igram i da odem dalje, ali mogu i da ostanem do kraja karijere. Postoje pripremni mečevi, ekipa se namešta i videćemo za dalje, a biće prostora za minute.

Na kraju, mlađe kolege su priključene ekipi, a stigao je Sanogo.

Velja (Veljko Nikolić) i Krle (Nenad Krstović) su tu od ranije, a sad sam video da je Gavrić super i da ima odličnu igru jedan na jedan plus brzinu. Sanogo je iskusan i kvalitetan igrač, koji treba da predstavlja veliko pojačanje – rekao je na kraju Gajić.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter