0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina / Jelena Grlić

PROMENA VREMENA U TURSKOJ: Uigravaju se linije tima, Voši ne smeta ni kiša

Objavljeno: 28.01.20 u 11:48

Danas prepodne, fudbaleri Vojvodine odradili su novi trening tokom priprema u Beleku.

Posle tri dana tokom kojih su imali gotovo idealne uslove za rad, crveno-bele je danas na terenu sportskog centra ‘Susesi’ dočekala kiša i hladnjikavo vreme, ali ih to nije omelo u nameri da ispune sve ono što je zacrtao šef stručnog štaba Nenad Lalatović.

Nakon uobičajenih vežbi zagrevanja pod vođstvom kondicionog trenera Saše Semeredija, igrači su radili vežbu poseda i pritiska na loptu, a šef stručnog štaba Nenad Lalatović je prekidao rad svaki put kada je osetio potrebu da svojim fudbalerima ukaže na propuste i korekcije, sa ciljem da sve bude onako kako je zamislio.

Nakon toga, on i pomoćni trener Dragan Šarac su sa igračima iz veznog reda i napadačima radili na uvežbavanju završnice pred golom, dok je drugi pomoćni trener Vidak Bratić sa odbrambenim fudbalerima radio na uigravanju zadnje linije Vošinog tima.

Na kraju treninga, igrači su vežbali šut i centaršut, što je, u kombinaciji sa trčanjem, upotpunilo veoma sadržajan i zahtevan trening crveno-belih.

Odvojeno od ostalih saigrača, trenirao je samo kapiten Ranko Veselinović, koji se još uvek oporavlja od povrede pete metatarzalne kosti, a trening je zbog prehlade ponovo propustio golman Nikola Simić.

Fudbaleri Vojvodine će na teren ponovo istrčati danas popodne, dok ih sutra očekuje prijateljska utakmica protiv Rapida iz Beča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter