2
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: ‘Bomba’ – Milojević u četvrtak putuje u Istanbul, otkrivamo koji klub preuzima…

Objavljeno: 28.01.20 u 17:16

Bivši trener Crvene zvezde dolazi u četvrtak na pregovore kao prvi pik čelnika turskog superliigaša.

Otišao je Vladan Milojević iz Crvene zvezde i imao je nekoliko poziva da nastavi trenersku karijeru, ali se elegantno zahvaljivao klubovima i selekciji Kipra. Ipak, kako saznaje HotSport, trofejni trener šampiona Srbije dobio je poziv da preuzme Konju. Čelnici turskog prvoligaša su „pikirali“ Vladana Milojevića koji je prihvatio poziv za pregovore u četvrtak u Istanbulu.

Susret dve strane uslediće oko preuzimanja palice tima koji je trenutno na 14. mestu sa tri boda više od zone ispadanja i jedini zadatak je obezbeđenje opstanka u Superligi Turske do kraja sezone. Uslediće predlog saradnje na dve i po godine, a da se u maju krene sa renoviranjem tima. Ostaje da se sačeka rasplet, ali možda srpski stručnjak „preuzme vruć krompir“ i sarađuje sa Markom Jevtovićem koji je standardni član Konje od dolaska iz Partizana pre dve godine.

0
0

2 Komentara

  1. Ako se nešto ne promeni u glavi “pedantnog stručnjaka i velemajstora kvalifikacija doktora Milojevića”, tj., ako ode u bilo koji klub u inostranstvu a nastavi sa svojim čuvenim izumom “totalni zglobnjak” i sistemom 4+6+0, Milojević će se ekspresno vratiti tamo odakle je došao! Ali, zato molim Milojevića da ako ode u Konju, obavezno povede sa sobom dva sjajna “kapitalca” Bena i Boaćija! Oni će mu biti od velike pomoći!

    0
    0
    Odgovori
    • Ma šta trabunjaš gluposti ma gde da povede Bena i Boaćija! Šta sa njima da radi u toj turskoj Konji?! Jel’ da izvode penale?! Ta dvojica za ništa drugo nisu sposobna onako spori i nesposobni da riješe situaciju “1 na 1”!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter