0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

GOST NA TRENINGU: Bivši Zvezdin ‘dželat’ pratio rad Stankovića i konačno odgovorio na ‘misteriju Kanginog isključenja’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.20 u 10:17

Želim Dejanu uspeh, a plasman dva puta u Ligu šampiona nije iznenađenje pošto Zvezda ima dobru ekipu – istakao je Georgi Dermendžijev.

(Od specijalnog izvestača u Beleku – Mirko Marković)

Kiša je padala, a igrači Crvene zvezde su treniralo oko sat vremena u Beleku. Prvo su na programu bile vežbe sa kondicionim trenerom i onda lagana ševa po grupama.

Sve sa stadiona hotela ‘Regnum’ sa saradnicima ispratio je selektor Bugarske Georgi Dermendžijev. Nekadašnji trener Ludogoreca dobro je zapamtio okršaj sa crveno-belima 2016.godine.

– Imam snimak revanša u Beogradu, koji ponekad pregledam. I bio je pravi spektakl na terenu i sjajna atmosfera na tribinama. Prošli smo dalje, a možda je Zvezda sve kasnije naplatila – kaže Dermendžijev.

Postoji anegdota da je taktika tada kovana da se isprovocira Gejlor Kanga, koji je dobio crveni karton.

– Nije tačno. Mi smo imali svoj plan, a uspeli smo posle velike borbe da odemo dalje i odlučile su nijanse.

FOTO: HOTSPORT

Tada je u ekipi iz Razgrada bio Milan Borjan, a nije imao veliku minutažu.

– Tako je u životu i baš smo pričali kako se ‘skockalo’ da ovde bude odličan i kapiten velikog kluba. U Ludogorecu je imao jaku konkurenciju.

Beogradski klub je uspeo da bude član elite.

– Ulazak Zvezde dve godine u Ligu šampiona za mene nije iznenađenje pošto je u pitanju dobra ekipa. Ispratio sam neke mečeve i pobede.

Dermendžijev u Beleku je poslovno.

– Ovde je vecina klubova na pripremama i pratim rad reprezentativaca pošto u martu sledi baraž sa Mađarskom – rekao je na kraju Dermendžijev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter