0
Domaći fudbal

VOJVODINA PIŠE ISTORIJU: ‘Stara dama’ razmatra uvođenje VAR-a na ‘Karađorđu’, prvi koraci već napravljeni…

Objavljeno: 27.01.20 u 19:34

Na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu, danas je održan sastanak povodom razmatranja mogućnosti o postavljanju VAR tehnologije, koja se već koristi u Ligi šampiona i pojedinim nacionalnim šampionatima u Evropi.

Kao predstavnici FK Vojvodina, sastanku su prisustvovali sekretar Aleksandar Vlaškalić i direktor stadiona „Karađorđe“ Dragomir Tanović, koji su razgovarali sa predstavnicima Fudbalskog saveza Srbije, na čelu sa delegatom UEFA Nebojšom Ivanovićem i predsednikom Sudijske komisije FSS Milanom Karadžićem, kao i predstavnicima televizije Arena sport.

IFAB: VAR bi trebalo koristiti samo kod očiglednih grešaka

Tom prilikom, oni su prethodno zajedno obišli stadion „Karađorđe“, kako bi na licu mesta konstatovali mogućnosti u vezi sa postavljanjem VAR tehnologije, a nakon toga je ustanovljeno koji sve dodatni radovi treba da budu preduzeti kako bi ova tehnologija mogla uspešno da bude primenjena na „Karađorđu“.

FOTO: FK Vojvodina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter