0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

POSLE REMIJA SA ŠAHTJOROM: Trening oporavka za fudbalere Vojvodine!

Objavljeno: 27.01.20 u 10:24

Nakon jučerašnje prijateljske utakmice protiv Šahtjora, u kojoj su protiv šampiona Ukrajine i učesnika 1/16 finala Lige Evrope igrali nerešeno 1:1, fudbaleri Vojvodine danas pre podne ponovo su istrčali na teren sportskog centra „Susesi“.

U skladu sa uobičajenom praksom, za danas pre podne je predviđen bio samo kratak trening oporavka, dok je šef stručnog štaba Nenad Lalatović odlučio da ostatak dana svojim igračima da slobodno.

Nakon što su odradili vežbe zagrevanja po instrukcijama kondicionog trenera Saše Semeredija, fudbaleri su, podeljeni u nekoliko grupa, igrali popularni nožni tenis, u čemu su im se priključili i treneri iz stručnog štaba. Odvojeno od ostalih saigrača je trenirao samo povređeni Ranko Veselinović, dok su po drugačijem režimu danas radili još Bogdan Mladenović i Nikola Mirić, s obzirom na to da njih dvojica juče nisu nastupili protiv Šahtjora. Zbog prehlade i povišene temperature, sa treninga je izostao golman Nikola Simić, ali prema rečima doktora Aleksandra Šegrta, očekuje se da će on moći da brani već na narednoj prijateljskoj utakmici protiv Rapida, koja je zakazana za sredu.

Nakon završetka treninga i povratka u hotel, fudbaleri su narednih sat vremena proveli u velnes centru hotela „Susesi Luxury Resort“, što je preporuka koju su dobili od šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića sa ciljem dodatne relaksacije i oporavka organizma. Na pripremama u Beleku, u taboru Vojvodine vlada odlična atmosfera, koja je samo još dodatno poboljšana nakon jučerašnje dobre igre i rezultata protiv Šahtjora.

FOTO: FK Vojvodina/Jelena Grlić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter