1
Domaći fudbal

USPEŠNA PROVERA: Prekidi Zvezdino ‘tajno oružje’ crveno-beli slavili nakon preokreta (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.20 u 17:21

Prvu pripremnu utakmicu Crvena zvezda je na pripremama u Beleku odigrala protiv Arke.

Crvena zvezda je nakon preokreta slavila sa 3:2, iako su crveno-beli gubili na poluvremenu sa 2:1. 

Crvena zvezda odlično je započela utakmicu protiv poljskog tima i već nakon 15 minuta igre došli su crveno-beli do vođstva. Odlično je udarac iz ugla izveo Vulić, a gužvu ispred gola Arke iskoristio je Degenek da donese vođstvo srpskom timu.

Odlično je Arka izvela korner u 25. minutu utakmice Zbožen je bio sam ispred Borjana, glavom je raspalio po lopti, čuvar mreže Zvezde pokušao je da ukroti loptu, ali je na kraju završila u mreži.

Pripretila je Zvezda i u 38. minutu. Sjajno je izveo prekid Garsija. Golman Arke uspeo je da izbaci loptu, koju je Ivanić spremno dočekao i jakim udarcem pokušao da zatrese mrežu, ali ipak samo korner za crveno-bele.

U 45. minutu penal za Arku, Milan Borjan odbranio je udarac, ali je na odbitak natrčao Serarens koji je iskoristio nešto sporiji start odbrambenih igrača Zvezde da pred pauzu Zvezdinom protivniku donese prednost.

Znatno je bolje zaigrala Crvena zvezda u drugom poluvremenu. Prvo je Veljko Nikolić sa 16 metara oprobao udarac, golman Arke bio je na mestu. Sedam minuta kasnije Simić je centrirao sa leve strane ka Vukanoviću, njegov pokušaj odlazi preko gola.

U 62. minutu je Zvezda izjednačila, nakon kornera je neko od igrača poljskog tima poslao loptu u svoju mrežu. U nastavku je šansu imao i Gavrić, ali je odbrana dobro reagovala, odbila se lopta do Petkovića, ali njegov udarac odlazi preko gola.

Sa bele tačke u 74. minutu Zvezda dolazi do vođstva. Bukvalno preslikana slika drugog gola Arke. Šutirao je Boaći, golman je odbranio, a Vukanović šalje loptu u mrežu za 3:2. Tomane je u 82. minutu šutirao na dodavanje Boaćija, ali je bio neprecizan. Posle kornera koji je izveo Gavrić samo minut kasnije, Pankov je bio najviši u skoku, ali su loptu sa gol linije izbacili defanzivci Arke.

0
0

1 Komentara

  1. Nikolic I Gavric treba da ostanu,ostali iz Graficara na pozajmicu u superligaske timove. U prvenstvu mozda I prodje 4-4-2 ili 3-4-3 ali u Evropi nikako,(najverovatnije Liga Evrope)
    Generalno 4-1-4-1 ili 5-3-2 (3-5-2) . Sa igracima koji su sad na raspolagonj (mada fali 4-5 novih igraca) u prvom slucaju bi to izlgedalo : Borjan-Gajic-Pankov-Degenek-Rodic,Jovicic povucenije-Sanogo-Nikolic,Boaci -Vukanovic (Kstovic). U drugom : Borjan-Gobeljic,Pankov,Milunovic,Degenek,Rodic- Jovicic,Sanogo,Nikolic,-Boaci,Pavkov (Krstovic) .
    A tim koji bi obezbedio novu Ligu sampiona (uz odlazke) je -Loic Nego (Vesovic) ,Jagos Vukovic,Pejcinovic,Pankov,Filip Mladenovic-Jovicic,Sanogo,Oscar Trejo-Boaci,Diafra Sakho
    Naravno da odu Terzic,Mrkela I Brocic

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter