2
Domaći fudbal

SUMA ‘REPRIZIRAO’ GOL IZ DERBIJA: Šteta što nema prenosa, Partizan igra fantastično protiv Ružomberoka!

Objavljeno: 26.01.20 u 15:55

Najbolji tim Partizana prikazao je prelep fudbal u prvih 45 minuta susreta protiv Slovaka.

(Specijalni izveštač HotSporta u Beleku – Stefan Smuđa)

Od početka susreta igralo se sa puno duela, bilo je i nekoliko pokušaja, ali ne i većih uzbuđenja. Sve do 19. minuta kada je Partizan poveo posle sjajne akcije na malom prostoru trojice stranaca.

Umar Sadik je poveo napad kroz sredinu, odigrao dupli pas sa Takumom Asanom. Zatim je odložio loptu do Sejdube Sume koji je sa ivice kaznenog prostora ‘skinuo paučinu’, na sličan način kao što je to učinio u poslednjem ‘večitom’ derbiju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prvi gol za Partizan u 19.minutu postigao je @seydoubasoumah!

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Šest minuta kasnije videli smo još lepšu akciju crno-belih i ona je ponovo rezultovala pogotkom. Lopta je išla kao po koncu, a igrači slovačkog tima ‘ništa se nisu pitali’.

Najpre smo videli majstorski odloženu loptu Sume za Bibrasa Natha, kojom mu je otvorio kompletnu sredinu terena. Izraelac je to iskoristio i spoljnom izbacio Zorana Tošića na desnoj strani. Već posle ta dva pasa je ‘mirisalo’ na pogodak.

‘Bambiju’ se iza leđa ubacio Nemanja Miletić i u pravi čas je dobio loptu. Centrirao je oštro po zemlji, a štoper Čurma je pri pokušaju da interveniše samo mogao da loptu sprovede u mrežu i postigne autogol.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autogol Matej Čurma i 2:0 FK Partizan – FK Ružemberok #fkpartizan #fkpartizanbeograd #fkpartizanbelgrade #pripreme

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

Bilo je još par dobrih akcija do kraja prvog dela, poput kreativnog dodavanja Sume za Natha u 38. minutu, ali je kapiten Izraela u toj situaciji šutirao tik pored leve stative.

U drugom poluvremenu se očekuje da Milošević pruži šansu igračima sa klupe. Ostanite uz HotSport!

0
0

2 Komentara

  1. Nit je ovaj gol dosao iz tecne akcije, nit lici na gol iz derbija. Koliko je realno da vam poverujemo u sve ovo ostalo?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter