0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

ŠTA SE TO ‘KUVA’ U HUMSKOJ: ‘Školovao’ se u Juventusu i Čelsiju, sada stiže u Partizan!

Objavljeno: 26.01.20 u 10:18

U Partizan bi uskoro mogao da stigne ofanzivni vezista, momak koji bi bio zlatan zalog za budućnost.

Strahinja Pavlović doneo je Partizanu 10 miliona evra, plus tri koja bi mogla narednih godina da legenu na račun kluba iz Humske. O Filipu Stevanoviću se već spekuliše da vredi 15 miliona evra, te je Partizan rešio da se okrene brušenju nebrušenih bisera.

Jedan bi sada mogao da stigne u Humsku. Reč je o 17-godišnjem ofanzivnom vezisti Denisu Stojkoviću. Momku rođenom 3. avgusta 2002. godine. Kako prenosi ‘Mondo’, Stojković je rođen u Torinu i poseduju dvojno državljanstvo. Počeo je u akademiji Juventusa, a kasnije prešao u gradskog rivala Torino.

Već sa 14 godina za njega su interesovanje pokazale akademije Čelsija i Ajaksa, ali i Intera. Juventus je želeo da ga vrati, međutim Stojković se preselio na Ostrvo, gde je nastupao za mlađe kategorije „plavaca“, pokazavši odlične rezultate na testovima. Usavršavao se u školama Olimpije, Avelina i Slaska.

Stojković je za reprezentaciju Srbije U-15 odigrao dva meča i to u tandemu sa možda budućim saigračem Stevanovićem.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter