3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SAD ILI NIKAD: Dejan Stanković doneo odluku ko menja Marka Marina!

Objavljeno: 26.01.20 u 09:30

Očekuje se da skupo plaćeno pojačanje se pokaže u nastavku sezone kao „osveženje“ u timu šampiona Srbije.

Druga šansa za dokazivanje i opravdanje uloženog novca. Mirko Ivanić je na novom „početku“ u Crvenoj zvezdi, a čelnici kluba i trener Dejan Stanković očekuju „buđenje“ bivšeg kapitena Vojvidine i stuba BATE Borisova, koji je za 1,2 miliona evra pre godinu dana stigao iz Belorusije.

Otišao je Marko Marin i potreban je novi ‘dirigent’ na sredini terena, a Ivanić se uklapa u viziju tima za proleće i ostaje do juna, mada je bilo priča da ukoliko dobije ponudu da će se ponovo okušati u inostranstvu. Ostaje deo ‘rostera’ crveno-belih uz ulogu za koju sam mora da se izbori, a njegovi igrački kvaliteti nisu sporni, već mu treba „vetar u leđa“ što ima sa ciljem da bude bitna karika.

Crveno-beli danas od 15.30 ćasova uz TV prnos na jutjub kanalu Crvene zvezde i HotSport kreću uigravanje tima, a na crti je Arka koju sa klupe predvodi srpski stručnjak i saradnik Radomira Antića u selekciji Srbije Aleksandar Rogić, kada je Dejan Stankovic predvidio „orlove“ na terenu kao kapiten i na SP 2010. godine u Juznoj Africi.

Crvena zvezda prvi prvenstveni meč igra 15. februara protiv Čukaričkog na Banovom Brdu.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

0
0

3 Komentara

  1. Ivanić je odličan igrač i može da ispuni sve zahteve ali ako ne bude pod pritiskom! Međutim, jedna druga stvar me kopka,. Sećam se dana kada je tek pristigao u Zvezdu “kapitalac” Ben, polivalentni multipraktik napadač, za koga je onaj smehotresni trener Milojević tvrdio da može da igra na 4 mesta u napadu, kao krilo, centarfor, plej i prednji vezni! Živo me interesuje zašto sada ne igra pleja taj strašni strelac (iz penala u SLS)?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter