1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PRVA PROVERA PROTIV ARKE: Borjan i Degenek rekli svoje, ali vodiće se jedna ‘velika bitka’…

Objavljeno: 26.01.20 u 13:55

Crvena zvezda danas od 15.30 protiv Arke igra prvu prijateljsku utakmicu na pripremama u Antaliji protiv poljske Arke.

Miloš Degenek je juče poručio Dejanu Stankoviću da ne želi da napusti Crvenu zvezdu ove zime i da ga novac iz Kine ne zanima. Po poslednjim informacijama do kojih je došao HotSport ni Milan Borjan ne menja svoje mišljenje. Sa porodicom želi da ostane u Beogradu i da kao kapiten pokuša da osvoji duplu krunu. To znači da na golu i u poslednjoj liniji Crvene zvezde na proleće neće doći do promena i da će jesenja kombinacija ostati do kraja prvenstva.

Velika bitka mogla bi da se vodi u napadu. Po svemu sudeći Dejan Stanković će poslušati ‘voks populi’ i Crvenu zvezdu trasformisati iz sistema 4-5-1 u 4-4-2. Posle rada na Kipru čini se da je mesto za Ričmonda Boaćija zagarantovana, a traži mu se ‘par’. Kandidati su Tomane, Milan Pavkov i Nikola Krstović.

U prijateljskom meču na Kipru šansu uz golgetera iz Gane dobio je Portugalac Tomane. Danas bi prednost mogao protiv Arke da dobije Pavkov. Tu će pasti odluka ko će na proleće ako Crvena zvezda bude igrala 4-4-2 biti uz Boaćija. Čini se da Nikola Krstović još nije spreman za bacanje u vatru, mada je šest provera pred crveno-belima u Beleku i šansa da svako zaradi koji kredit, pa i mladi Crnogorac sa srpskim papirima.

0
0

1 Komentara

  1. “Posle rada na Kipru čini se da je mesto za Ričmonda Boaćija zagarantovana, a traži mu se ‘par’”, iščupano iz konteksta! Kakva loša procena novinara! Posle utakmice protiv Poljaka videlo se ono što smo gledali celo proleće sa Boaćijem. Boaći je 10 puta bio u kontaktu sa loptom, od toga je imao 8 pogrešno dodatih ili izgubljenih lopti, spor, promašio je penal, veoma loš u kontakt i skok igri, bez asistencije bez pokušaja da reši situaciju “1 na 1”. Treba ga nekome dati “gratis” ili ga poslati na kaljenje u Grafičar!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter