Crvena zvezda danas od 15.30 protiv Arke igra prvu prijateljsku utakmicu na pripremama u Antaliji protiv poljske Arke.

Miloš Degenek je juče poručio Dejanu Stankoviću da ne želi da napusti Crvenu zvezdu ove zime i da ga novac iz Kine ne zanima. Po poslednjim informacijama do kojih je došao HotSport ni Milan Borjan ne menja svoje mišljenje. Sa porodicom želi da ostane u Beogradu i da kao kapiten pokuša da osvoji duplu krunu. To znači da na golu i u poslednjoj liniji Crvene zvezde na proleće neće doći do promena i da će jesenja kombinacija ostati do kraja prvenstva.


Velika bitka mogla bi da se vodi u napadu. Po svemu sudeći Dejan Stanković će poslušati ‘voks populi’ i Crvenu zvezdu trasformisati iz sistema 4-5-1 u 4-4-2. Posle rada na Kipru čini se da je mesto za Ričmonda Boaćija zagarantovana, a traži mu se ‘par’. Kandidati su Tomane, Milan Pavkov i Nikola Krstović.

U prijateljskom meču na Kipru šansu uz golgetera iz Gane dobio je Portugalac Tomane. Danas bi prednost mogao protiv Arke da dobije Pavkov. Tu će pasti odluka ko će na proleće ako Crvena zvezda bude igrala 4-4-2 biti uz Boaćija. Čini se da Nikola Krstović još nije spreman za bacanje u vatru, mada je šest provera pred crveno-belima u Beleku i šansa da svako zaradi koji kredit, pa i mladi Crnogorac sa srpskim papirima.