2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

‘NEKE STVARI NE MOGU DA SHVATIM…’: Milošević najavio nova pojačanja i poslao upozorenje pred buduće pripreme (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.20 u 18:05

Fudbaleri Partizana su slavili u poslednjem meču na pripremama u Antaliji. Nakon odlično odigrane utakmice savladan je Ružomberok rezultatom 2:1.

(Specijalni izveštač HotSporta u Beleku – Stefan Smuđa)

Nakon meča Savo Milošević je stao pred novinare.

– Brzo smo odgovarali na agresiju i brzinu. Zadovoljan sam i ekipom koja je igrala u drugom poluvremenu. Momci su dobro reagovali. Od prvog do poslednjeg minuta smo ispravljali nedostatke. Bitno nam je bilo da se niko ne povredi. Probaćemo malo više da radimo presing na protivničkoj polovini. Profil naših igrača je da možemo jako brzo da kaznimo protivničkog igrača. – rekao je Milošević.

Istakao je Milošević nezadovoljstvo zbog ‘borbe na život i smrt‘ na pripremnim mečevima.

Neke stvari ne mogu da shvatim. Ne volim ovakve utakmice na pripremama koje nisu prijateljske već više liče na golu borbu za opstanak. Ja sam neko ko ne može da natera ekipu da na pripremama igra za goli život. Ako i to uzmemo u obzir mogu da kažem da smo odigrali fenomenalno – istakao je posle utakmice trener crno-belih Savo Milošević.

Da li će biti još pojačanja…

-Ne bih o tome licitirao, ko to može da zna. U planu imamo još nekoliko igrača – dodao je Milošević.

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter