1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

‘PRIHVATILI SMO GA KAO SVOG’: Evo šta Smiljanić kaže o mogućnosti da Rajković ode u Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 25.01.20 u 12:20

Veliku prašinu je podigla vest da bi Slobodan Rajković mogao da zaigra u Crvenoj zvezdi.

Vezni fudbaler Partizana Milan Smiljanić je u razgovoru za ‘Sportski žurnal’ govorio o mogućnosti da Slobodan Rajković pojača Partizanovog rivala.

TRENER PERUĐE: Sreća naša što Rajković nije došao!

Smiljanić je istakao da su planovi bivšeg reprezentativca vezani za inostrani transfer, a dodao je da su njih dvojica u prijateljskim odnosima.

Pre svega moram da istaknem da smo nas dvojica veliki prijatelji. Rajković je poslednja dva meseca trenirao sa nama i prihvatili smo ga kao – svog. U novinama se pisalo da ima ponudu Crvene zvezde, ali ne verujem da će otići u komšiluk. Njegovi planovi su da igra ozbiljan fudbal u inostranstvu bar još neko vreme. Savetovaću mu da ne pojačava ‘večitog rivala’ kad se budemo čuli, a oduvek je bio naklonjeniji nama i, naravno od malena OFK Beogradu – rekao je Smiljanić za Žurnal, a preneo je portal Srbija danas…

PRED MEČ SA JAVOROM: Milošević o odlasku Pavlovića u Monako i Slobodanu Rajkoviću (VIDEO)

Rajković je bez ugovora od leta, kada se prvi put pojavila mogućnost da će pojačati Partizan, dok je tada transfer zbog birokratskih problema propao, ponovo je bio aktuelan i u zimskom prelaznom roku, a defanzivac je trenirao sa Partizano protekla dva meseca…

FOTO: FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. “ Njegovi planovi su da igra ozbiljan fudbal u inostranstvu bar još neko vreme”. kaže Smiljanić za Rajkovića! Mogu onda zamisliti kakav je kapacitet ovaj Smiljanić, inače standardni rezervista u Partizanu, kada u ovoj našoj “neozbiljnoj” ligi ne može igrati! Šta Smiljanić uopšte radi na platnom spisku Partizana?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter