3
Domaći fudbal

NE ŽELI DA MU SE PONOVI PROŠLA ZIMA: Degenek imao jasnu poruku za Stankovića, ovaj mu uzvratio!

Objavljeno: 25.01.20 u 22:23

Dok se čeka pojačana ponuda iz Kine, Miloš Degenek vredno radi u Antaliji i sprema se za prolećni deo sezone u Superligi Srbije.

Šangaj SIPG je spreman da pošalje 2,5 miliona evra na račun Crvene zvezde za Miloša Degeneka. Sa druge strane crveno-beli traže tri. Ali, izgleda da od celog posla neće biti ništa.

Naime, kako prenose ‘Novosti’, Miloš Degenek je danas poručio treneru Dejanu Stankoviću da ne želi da napusti Crvenu zvezdu i da ga ne zanima selidba u Aziju. Štoper ne želi da mu se ponovi zima 2019. godine kada je posle samo šest meseci napustio ‘Marakanu’ i prešao u Al Hilal. On sada želi da sa crveno-belima osvoji titulu, pa potraži angažman u ligama ‘petice’.

Njegov stav čuo je trener Dejan Stanković koji je odmah odgovorio i da je Miloš Degenek njemu potreban. To za sada znači da australijski reprezentativac ostaje.

Naravno, sem ako se Kinezi opet ne jave i pošalju ‘bezobraznu’ ponudu, koju uprava kluba iz ‘Ljutice Bogdana’ neće moći da odbije.

0
0

3 Komentara

  1. Miloše, samo reci istinu, reci ono što ti se desilo prošle godine kada su te ovi iluzionisti što vode Zvezdu u propast, prodali tamo negde u arapskom svetu! O tome si govorio u tvom intervjuu za neki australijski list, pa te molim da to isto ponoviš i pred našom javnošću! Ove godine opet pokušavaju da naprave nove mućke sa tobom! Oglasi se, ne mogu ti ništa, mogu samo da te mrze ako izneseš istinu! Neće ni oni još dugo!

    0
    0
    Odgovori
  2. Degenek i Marin su jedini igrači Zvezde uz naravno neazaobilaznog Borjana, koji su ostavili pozitivan utisak u grupnoj fazi LŠ! Ostali svi zajedno nisu vredni ni pomena, odnosno ostali su pokazali da nisu sposobni da igraju u ozbiljnom evropskom fudbalu! Umesto da zadrže Marina i Degeneka kao kostur za budući tim, iz kojega treba odstraniti sve ostale nesposobne bivše standardne igrače, koji su nas obrukali u Evropi, Terzić i njegova bulumenta rasprodaju ono što valja a ostavljaju one što ne valjaju! Miloše, ni u snu nemoj pristati da ovi hohštapleri trguju sa tobom, radi njihove lične koristi! Javno se oglasi i kaži istinu! Ne mogu ti ništa!

    0
    0
    Odgovori
  3. Zahvaljujući katastrofalnoj kadrovskoj politici koju sprovodi pogubna trijada (Terzić/Mrkela/Mijajlović), Zvezda nekadašnji gigant i vladar planete, došla je u situaciju da nudi igrače za tričavu siću po zemljama u kojima je fudbal tek u povoju, kao npr. u arapskom svetu, u Indiji, Bangladešu, Vijetnamu Itd. Nakupili su buljuk limitiranih “kapitalaca” afričke provenijencije (iz klase “pišljivi bob”), koje niko neće ni za “dž”. Pitam se, zašto ne prodaju te čuvene “kapitalce” Bena i Boačija?! Ali, izgleda neče da može, jer niko i ne zna za njih, niti ih ko traži! Zašto ne ostave Degeneka na miru?! Evo, već dve godine uzastopno ga kupo-prodaju! Ostavite se srpskih igrača, pređite malo na te vase trećerazrdne afričke kapitalce! Njih poklonite nekome sve na gomilu za džabe, jer niko neće da ih kupi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter