0
Domaći fudbal

‘GLAVNA KARAKTERISTIKA MU JE PROMENA PRAVCA’: Dok je Matić trenirao prvi put sa Partizanom brutalno ga je ‘prozvao’ Voždovac (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.20 u 10:24

Dok je Bojan Matić obavljao prvi trening sa novim saigračima u dresu Partizana, oglasio se i Voždovac koji je ‘bocnuo’ nesuđenog fudbalera.

Pre nešto manje od godinu dana Voždovac je na svom zvaničnom sajtu predstavio novo pojačanje Bojana Matića koji je došao u paketu sa Trujićem, a kasnije se ispostavilo da je došao samo Trujić.

Iako je trebalo da se priključi ‘zmajevima’, došlo je do promene, te se uputio u Novi sad. Voždovac mu to ‘nije zaboravio’ već ga je nakon prelaska u Partizan ‘isprozivao’ da mu je ‘promena pravca glavna karakteristika‘ što je nasmejalo pratioce društvenih mreža Voždovca.

– Top napadač, jak, skočan, duel igra fenomenalna, zna da postigne pogodak iz svih pozicija, ali najjače oružije mu je eksplozivna promena pravca – napisano je na Tviteru Voždovca…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter