0
Domaći fudbal

BIO JE NA SKENERU PARTIZANA: Grobari, možda je i dobro što nije došao?

Objavljeno: 25.01.20 u 18:26

Jedan od prioriteta uprave Partizana ove zime je dovođenje štopera, a duže vreme na skeneru su bila tri momka, sada dva…

Strahinja Pavlović je za deset miliona evra i bonuse prešao u Monako i na leto će napustiti Humsku. Bojan Ostojić je u poznim fudbalskim godinama, Dominik Dinga je napustio crno-bele, a na Igora Vujačića se ne računa kao prvog štopera. Zbog toga je plan uprave Partizana na čelu sa trenerom Savom Miloševićem napravio plan renoviranja poslednje linije.

Cilj je bio dovođenje Slobodana Rajkovića koji je trenirao sa crno-belima, a na spisku želja našli su se još Slobodan Simović koji je napustio BATE i Uroš Vitas.

Slobodan Rajković još nije prelomio šta želi, čekao je ponudu iz Italije, ali dogovora sa Peruđom nije bilo. Iskusni štoper je ni na nebu, ni na zemlji, a poslednja šansa je da se crno-belima priključi pre odlaska na drugu fazu priprema u Katar. Slobodan Simović je čekao i na kraju prešao u redove Kisvarde.

Po prvim informacijama iz Mađarske, možda je i dobro što Simović nije stigao u Humsku. Naime, srpski štoper je na debiju za Kvisardu posle svega 45 minuta zaradio crveni karton. Tačnije, dva žuta kartona.

Za Partizan opcija je Uroš Vitas, a o njegovom transferu u Humsku danas je govorio Savo Milošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter